The Expendables - A feláldozhatók

The Expendables

2016.02.09 Nathan03

Nekem kifejezetten tetszett Stallone összehozott egy számomra kellemesen szórakoztató filmet, válogatva a nagy akció sztárok közül. Akció film kedvelőinek mindenképp ajánlom, de bárki tehet vele egy próbát.

2024.03.05 SzimikeésBéci

Nem lett rossz film, de nem estünk hanyatt a látottak alapján. Jó volt a színészi játék, illetve a történettel is elégedettek voltunk, de mégis valami hiányzott nekünk ebből az alkotásból.

2015.12.23 batukán

Jó elképzelés volt Stallonétől, hogy összehozza pár film erejéig a nagy akciósztárokat. Erre az első részre valahogy nekem nem sikerült mégsem ráhangolódnom.

2015.02.04 Vitya

Tetszett a film, bár a műfaját inkább akcióvígjátéknak mondanám. Egyébként pörgős, szórakoztató, érdemes megnézni.

2016.12.31 cinderella

Nekem nagyon bejött ez a film, csupa kiváló színészt válogattak össze benne. Nem volt csalódás egyáltalán, kíváncsian vártam a folytatást miután megnéztem. Persze a sok akciójelenetben bőven akadtak "na persze" részek, de ezektől el tud tekinteni, aki csak szimplán élvezni szeretné ezt a filmet.

2015.06.06 Mr. Z

Egyértelműen egy kiváló akciófilm. Ritka az ilyen, meglehet talán arra építettek, hogy a sok híres színészt egy helyre pakolják de szerintem ez valamelyest bejött. Adott egy tipikus történet az ilyen stílushoz és sok kiválóan jó színész. Mit lehetne még mondani? Nézd meg!

2017.09.15 Zsuzsy

Igazán pörgős, aktív film. Folyamatosan zajlanak az események, egy percig sem lehet unatkozni rajta. Profi, hiteles színészi alakítás, színvonalas akciófilm.

2016.10.13 tiszaizsofi

Azt hittem nem fog tetszeni a film, hogy majd túl akciós lesz és semmi másról nem szól mint a hihetetlen, lenyűgöző jelenetekről, de abszolút pozitívan csalódtam. Nagyon sok jó és minőségi poén, humoros párbeszéd volt benne. Elsőosztályú színészekkel!

2015.07.29 tamas84

Nem tudom, mennyire lehet komolyan venni egy olyan filmet, aminek bevallottan az a koncepciója, hogy 20 éve lejárt kliséket nyomasson órákon keresztül. Ez már régen nem érdekes és még csak nem is szórakoztató, és őszintén szólva nem is igazán értem, ... Több

2017.05.02 Wolowitz

Fogtak nem kevés nagynevű sztárt és összedobtak egy irdatlanul hangulatos és pörgős akciófilmet ami nem okozott számomra csalódást. Végig izgultam és szórakoztam a filmet.

2015.06.20 neeta92

Nagyon tetszett nekem a film. Amolyan igazi akciófilm tele híresebbnél híresebb színészekkel. Érezhető volt benne ami nagyon is tetszett, hogy nem volt az a full véresen komoly akciófilm. Hisz azért tudhatjuk, hogy ilyen korban már úgy se olyanok a h... Több

2017.03.24 georgri

Bár ez a film akciófilmnek készült, én valamiért nem tudom komolyan venni. Számomra az egész inkább komikus. Lekötni sem nagyon tudott, de egyszer megnézhető.

2015.05.11 Enccso

Az tetszett ebben a filmben nagyon, hogy nem vette komolyan magát, ezekkel a direktbe túljátszott akciókkal. Nem mellesleg kiváló nosztalgia a mára már letűnt klasszikus akciófilmekhez. Jó volt látni ezeket a régi arcokat. :)

2015.11.02 krysn95

Nálam tökéletesen működik a recept. Alapértelmezett kemény arcok, klasszikus eszközök, nosztalgikus atmoszféra. Tökéletes, kemény szórakoztató. Igazi hiánypótló film, aminek a 2. része talán még jobb is. (A harmadik részre sajnos valami elromlott).