Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Contracted (2013)

Contracted
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Najarra Townsend
Alice Macdonald
Najarra Townsend
Najarra Townsend
Najarra Townsend
Katie Stegeman
Najarra Townsend
Najarra Townsend
Najarra Townsend
Katie Stegeman
Katie Stegeman

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2023. 03. 11.

legújabb vélemény

3
Na végre! Itt van Cronenberg öröksége!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A nemi betegség nagyon rossz dolog: kínos, fájdalmas, ijesztő. Egy nem kívánatos terhesség is szörnyű élethelyzeteket eredményezhet, ami, valljuk be, megváltoztathatja az életünket. Mindezek mellett ott van a HIV vírus is: közismert, hogy a nemi út... teljes kritika»

 
Márton   2019. 02. 10.

1
Egy sokszor megfilmesített horrortörténet ritka megközelítése

Nagy horrorfilm rajongónak tartom magam, de efféle történethez még nem volt szerencsém! A Contracted című filmet az IFC Midnight független filmes stúdió hozta tető alá még 2013-ban! Ez volna az a stúdió, aminek a filmjeiben ez eddig még nem sikerült ... teljes kritika»

 
quentin   2016. 06. 02.

0

Nagyon vontatott film, csak két részletben bírtam végignézni. Ettől függetlenül engem nem nyűgözött le. Nagyobb a füstje mint a lángja.

 
kasztni   2015. 12. 06.

0

Vao, hát az ötlet az nagyon eredeti, a film hangulata is nagyon beszippantja az embert, viszont a főszereplő csajok nagyon irritálóak. Egyébként nagyon hátborzongató, és egyáltalán nem zavaró, hogy sok az olcsó megoldás.

 
Összegezve, részemről a közepes kategóriába sorolható, de úgy gondolom, mindenki számára megér egy próbát a megtekintése, hogy aztán ki-ki a maga ízlésének megfelelően értékelhesse.
Értékelés: 5,5/10 több»