Imádom. Kedvenc szuperhősös mesém a Pókember után csak persze. Ilana és Fury nagy kedvenc. Klasszikus akciófilmnek is leírható egy csipetnyi romantikával és a gonosz legyőzésével fűszerezve. A rossz elbukik, a jó elnyeri méltó jutalmát.
Nagyon jó mese, a Pixartól az egyik legjobb szerinte, talán csak Hangya élete körözi le. Aranyos családi film, ha pedig a gyerekek szeretik a szuperhősöket, akkor nem is lehet jobbat választani.
Brad Bird egyik, ha nem a legjobb filmje. Könnyed családi mozi, amely boncolgat komolyabb témákat, de minden korosztály számára tökéletes. Nagyon remélem, hogy a 2. rész minimum megközelíti ennek a filmnek a szintjét. Az egyik legjobb animációs film valaha, bárkinek tudom ajánlani.
Sokan írják mennyire tetszett nekik ez a mese. Nekem nem annyira jött be, többet vártam. Semmi új, vagy váratlan nem volt számomra mondanivalóban, vagy kivitelezésben. Szép a grafika és egész jó a sztori, de nálam ez nagyon lemarad a kedvenc meséimtől. Ezt leszámítva kellemes másfél óra lehet bárki számára.
Gyerek korom egyik kedvenc mese filmje volt ez. Nagyon szerettem az egész történetet. Szeretem hogy vicces és csavaros. Én még azóta is várom a második részt de sajnos nem csinálják pedig úgy hagyták abba hogy folytatják is akár.
Nagyon látványos és szórakoztató animációs film, a karakterek szerethetők, és a történet humora is jó.
Régen láttam és nagyon tetszett de most, amikor újranéztem csalódtam. Szerintem túl agresszív ahhoz hogy egy gyerek megnézze. A történetben amúgy nincs kivetni való.
Nagyon tetszett még anno közel tíz éve a film, gyerekfejjel. Nem olyan régen viszont ment a tévében és abszolút nem kötött le. Érdekes történet, de ez sem az a feledhetetlen történet.
Szerintem érdemes megnézni akár többször is, igaz nem az a klasszikus teli torokból nevettető, mint pl. a Szörny Rt., de maga a világa és egyéb igazán derűs jelenete igazi szórakozást nyújt.
Az egyik legjobb szuperhősös animációs film. Nagyon érdekes témát fejt ki. Mindenkinek ajánlani tudom.
Nem rossz, de azért nem dobtam magam hanyatt tőle. Aranyos, kedves, vicces film, meg igazából le is köti az embert. Van benne egy kis fantasztikus 4-es utánérzés, de ez egyáltalán nem baj. Ami miatt nem annyira tetszett, hogy egy kicsit vontatottnak ... Több