A hobbit: Az öt sereg csatája

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

2015.01.26 M.Betti427

Martin Freeman kiemelkedő alakítása viszi a filmet, a történettől már ne várjunk annyit. Túl hosszú a csatajelenet, de összességében jó lezárás.

2015.01.25 Borka

Ez a film valóban méltó befejezés. Nem kell tőle világmegváltást várni és akkor egy remek élménnyel lehet az ember gazdagabb. Hangulatos, szép, sok szálon hozzáfonódik a Gyűrűk Ura trilógiához. Élvezetes alkotás, aminek az egyetlen komoly hibája a Tauriel szál, ami egyerűen béna és idegesítő.

2015.01.25 viraag

Sokáig húzták az első két részt, de ezért megérte várni. Aki akadékoskodik, az nagyon keresi a hibákat. Élvezhető volt, izgalmas és méltóképp rátették a pontot az "i"-re.

2015.02.01 kerilajcsi

A dögunalmas első rész után sikerült két egész jó filmet elkészítenie Peter Jacksonnak. A zene nagyon helyén van, a látvány és a csatajelenetek szintén, átjött a sztori mélysége, Cumberbatch ahogy Smaugot szinkronizálja az nagyon kemény és a Gyűrűk U... Több

2015.01.31 orsi82

Úgy ültem a film végén,hogy nem így nem lehet vége ... a tündének együtt kell lennie a törpével,miért kellett meghalnia és csak ültem és vártam a folytatást,de sajnos vége volt és az a 2 és fél óra mintha 10 perc lett volna

2015.01.28 Bernyke

Túl elhúzták az eseményeket szerintem....Az első két rész izgalmasabb volt számomra...

2015.01.25 simi09

A trilógia legjobb része... Iagzán látványos, 4DX-ben pedig egész különleges élmény. Maga a Hobbit trilógia viszont rosszabb lett, mint a Gyűrűk Ura.. Azért mindenképp meg kell nézni :)

2015.02.15 nem.gab

Én nagyon szerettem a Gyűrűk Ura filmeket és a Hobbitokat is. Tény, hogy a 2. Hobbitnál kicsit elfogyott a lendület, az nem kötött le annyira, és érezhető volt rajta az átkötés az 1. és a 3. film között, de hála az égnek a 3. film már hozta a szintet... Több

2015.02.10 chacky

A mai felhozatalban - kategóriájában - nem volt rossz, mindenképp nézős. Gyönyörű látvány. Viszont az ember akarva akaratlanul is a LOTR-hoz hasonlítja. Sajnos attól nagyon elmaradt mind ez a rész is, mind úgy együtt nézve a trilógiákat. Nem volt ala... Több

2019.10.14 pi

Nagyon vártam ezt a filmet, de számomra csalódást okozott. Nincs nagy baj vele, épp csak az a varázs hiányzott, ami miatt megszerettem Középföldét.

2015.03.25 casio_betti

A film maga nagyon jó volt hangulatilag. Viszont az elejét betettem volna a második rész végére, úgy sokkal kiegyensúlyozottabb lett volna. Az eleje nagyon hangulatos volt. Egyszer nézős szerintem.

2015.02.17 kitka6

még mindig látványos, viszont voltak részek, amik szörnyen röhejesekre sikeredtek. Ezért a harmadik részért azért kár volt.

2015.02.08 mesterjani

Remek film, bár talán 1 órával rövidebb lett a kelleténél, várom a bővített változatot. Az előző két epizódnál bevált, remélhetőleg itt is be fog, de én így is adom az 5 csillagot.

2015.01.26 agnes

Egyszerűen imádom a Gyűrűk Urát is és ezt is ! Nagyon vártam már rá, hogy kijöjjön és megnézhessem! Mások szerint nincs benne semmi érdekes, szerintem nagyon jó !!!