Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
48

A kukorica gyermekei 3. (1995)

Children of the Corn III: Urban Harvest
Filmadatlap
 
17
Szereplők
3
Vélemények
2
Képek
Videók
 
Bob   2016. 08. 31.

legújabb vélemény

Sajnos ugyanolyan gyengére sikeredett, mint a 2. rész. :/

 
moov18   2016. 02. 22.

Nem igazán nyerte el a tetszésem. Elég nehezen indul be. Megismerjük a film elején az örökbefogadó szülőket, már amennyire engedik ezt nekünk. Voltak benne izgalmasabb jelenetek is, bár abból nagyon-nagyon kevés. Főleg a végére pörögnek fel igazán az események, addig alig-alig történik valami említésre méltó dolog. Voltak benne rovarok, csúszómászók, emberi testek hét fele történő szakadása, szóval voltak azért jócskán erőszakos jelenetek. Viszont! Izgalomból, feszültségből már szinte semmit nem képes, vagy alig-alig visszaadni már ami az elődöket illeti. Unalmas, semmitmondó kis alkotás, melyet a véresebb jelenetekre fogva kívántak eladni. A történet sem volt valami kacifántos: két gyermek, új város, nevelőszülők. Nagyjából ennyiben ki is merült. Bár, az alapsztorival nem is lenne probléma, ha jól oldották volna meg a gyakorlatban. A film első fele rendkívül unalmas, nem történik semmi. Azaz de! Kinyitnak egy bőröndöt amiben csótányok mászkálnak, meg a főgonoszunk felfedezi magának a szomszéd területet, ahol szorgalmasan nemesíti a kukoricáit. Nagyjából ez volt az eleje. A végén meg a kisgyerek toborozza a szektájába az embereket. Körülbelül ez volt a nagy film! Az alkotás befejezésénél az a szörny pedig elképesztően lerontotta a már egyébként is negatív filmélményt. Nem értettem minek az oda, jelentősen rontotta az összképet. A vége nem tetszett, erőltetett lett, ott akartak feszültség-látvány terén mindent behozni amivel adósok voltak. Szerintem erősen kerülendő!


 
David   2015. 01. 23.

Nekem az első rész felejthetetlen a színészi játék, az izgalmas, egyedi atmoszféra magával ragad. A harmadik rész már történetben eltér az eredetitől még sem mondhatnám, hogy rosszul sikerült, egy erős közepes fölé!

 

A film zeneszerzője az a Daniel Licht, aki később a Dexterrel és a Hídégsebésszel vált híressé.

(ZeroHero)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.