A Disney utolsó kézzel rajzolt, 2D technológiával készült rajzfilmje. Azonban a Disney és az állatmesék elkötelezett rajongójaként is azt kell mondjam, a Home on the Range (Legelő hősei) nem volt méltó búcsúztatása a 2D-nek. Bár a képi animálással... Teljes kritika
Nem rossz rajzfilm, gyerekkoromba láttam párszor. Nincs benne sok csavar, viszont nagyon egyszerű gyerekeknek élvezhető. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Nem voltam túlságosan elragadtatva. Rá lehet fogni, hogy vicces, de semmi több. A karakterek megrajzolása pedig inkább idegesítőre és feleslegesen elnagyoltra sikerült.
Nagyon aranyos történet, ahogy a gazda állatai és a tehenek próbálják megmenteni a régimódi, de szeretetreméltó farmot, mikor egy nagyobb hal be akarja kebelezni. Izgalmas és pörgős mese. A zenéje pedig nagyon fülbemászó.
Szerintem ez egy jól összerakott, kidolgozott mese! Tetszik, hogy az állatok kapják a főszerepet! Ettől elég egyedi lesz! Vicces és jók benne a zenék! Ajánlani tudom mindenkinek!
Örökre a kedvencem marad ez a mese! Imádtam minden pillanatát! A zenéi is annyira fülbemászóak! Az első dal nagyon kedves szerintem. A gonosz dala meg a kedvenc rajzfilmes zeném! Szerintem nagyon barátságosak a karakterek. A jellemük és a rajzolásuk egyaránt. Úgy gondolom, ezt a mesét minden korosztály élvezni tudná!