Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79

A legelő hősei (2004)

Home on the Range
Filmadatlap
 
34
Szereplők
6
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
Orosz István   2017. 08. 04.

Nem rossz rajzfilm, gyerekkoromba láttam párszor. Nincs benne sok csavar, viszont nagyon egyszerű gyerekeknek élvezhető. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 
Norbert93   2018. 12. 03.

Nem voltam túlságosan elragadtatva. Rá lehet fogni, hogy vicces, de semmi több. A karakterek megrajzolása pedig inkább idegesítőre és feleslegesen elnagyoltra sikerült.


 
NFG   2018. 03. 18.

Elmondhatatlanul imádom ezt a mesét! Rengetegszer láttam, de nem tudom megunni! Mindig jó kedvem lesz tőle! A zenék fülbemászók, az állatok szépen vannak megrajzolva! Örökre ez marad a kedvencem!

 
NRD   2018. 03. 25.

Szerintem ez egy jól összerakott, kidolgozott mese! Tetszik, hogy az állatok kapják a főszerepet! Ettől elég egyedi lesz! Vicces és jók benne a zenék! Ajánlani tudom mindenkinek!

 
Let it happen   2019. 01. 09.

Örökre a kedvencem marad ez a mese! Imádtam minden pillanatát! A zenéi is annyira fülbemászóak! Az első dal nagyon kedves szerintem. A gonosz dala meg a kedvenc rajzfilmes zeném! Szerintem nagyon barátságosak a karakterek. A jellemük és a rajzolásuk egyaránt. Úgy gondolom, ezt a mesét minden korosztály élvezni tudná!


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.