Egy ma már klasszikusnak nevezhető Sci-Fi páratlan kivitelezéssel és kifejezetten jól formált karakterekkel. A sztori izgalmas, jól felépített és fordulatos. Kifejezetten jól megálmodottak az űrlények is bennük, a dupla fogazat pedig teljesen új értelmet nyer általa.
Ezzel a filmmel kezdődött meg a nagy Alien sorozat, amely nekem örök kedvencem. Egyik legjobb film a műfajában és ez szerintem nem is fog változni. Hihetetlen hangulatos és nagyon izgalmas film. Nagyon ajánlom annak aki még nem látta.
A speciális effektusok ebben a filmben is nagyon jók, még mai szemmel is. Egy korszakalkotó, zseniális horror, ami talán minden idők egyik legjobbja. Gyerekeknek nem ajánlom.
Az egyik legjobb horror, amit valaha készítettek. Kiválóan érzékelteti azt az ismeretlentől való, csontig hatoló félelmet, amit a mai horrorfilmek már nem igazán tudnak hozni. A szereposztás elsőosztályú, és a klausztrofobikus helyszín is sokat dob a film hangulatán.
Az Aline : nyolcadik utas a halál megnyitotta az űrlényes filmek új és nagyon élvezhető filmes műfaját.Sejtelems , akciódús és nem mellékes hogy nagyon élethű a korához képest.Ha valaki szereti ezt a műfajt akkor alap mű.
A film szerintem nagyon jóra sikeredett, a leírásnak megfelelő. A szereposztással is minden renden van, szerintem nagyon színészek alakítják. A filmet csak ajánlani tudom, garantált az unalommentes időtöltés.
A horror műfaj alapjai az Alien filmek ez nem vitás, ugyanolyan izgalmas és jó, abszolút szórakoztató, szerintem megér mindenkinek egy megnézést, nem fog senki sem csalódni.
A filmnek nagyon mély üzenete van. szerintem hasonló témában nincs nála jobb. Mindenkinek ajánlom. Elgondolkodtató. Többször nézhető film! Izgalmas, nagyszerű színészi alakítás.
Mind horrornak, mind sci-finek nagyon jó. Valami egyedit tudott alkotni a stílusában a saját korában, érdekes és izgalmas történet, félelmetes szörny, és a szereplők sem olyan életképtelenek, hogy a falat kaparom tőlük, ami nagy szó.
Remek film. Tényleg, gyakorlatilag hibátlan, még személyes ízlésem okán sem tudnék rosszakat mondani, nemhogy objektív szemmel. Talán egy, a macskákat nem szeretem, de ennyi :)
Nagyon jó Sci-Fi akciódús és igazán rémisztő idegenekkel tele. Szerencsére megért 2 jó folytatást és sajnos megannyi további rosszat, de attól még ez mind látványra mind sztorira remek alkotás!
A kevesebb néha több alapon ez a film egyszerű és mégis nagyszerű, külön szerettem benne, hogy nem rakták tele túlzásokkal. Az első perctől az utolsóig igazán szerethető film. Bejövős!