Annak idején ez volt az a film, amit nagyon sokat emlegettünk. A horror filmek igazi sztárja. Aki látta biztosan nem felejti el. A feszültség szó szerint a film végéig ott van az emberben. Ridley Scott igazán kitett magáért. Gyerekeknek nem ajánlom.
Nagyszerű film! Klasszikus.. Szerintem nincs olyan aki nem ismeri, és a horror műfajában is elfogadható! Én szeretem, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül!
Ez a film horror,de nem a véresebbik fajtából, inkább az idegeket őrli szét(főleg azét,aki nem látta), remek rendezés, igaz mai szemmel ódivatú megoldások, viszont a szinészek is nagyon jól alakítanak.
Ki merném jelenteni erről a filmről, hogy egy korszakalkotó, zseniális horror, ami talán minden idők egyik legjobbja. Nincs olyan dolog, ami negatívum lenne benne. Ráadásul új Alien filmet kész a District 9 rendezője, úgyhogy mondanom se kell, mennyire izgalomba jöttem. Alapmű 9/10
Nálam az első két rész fej-fej mellett van. Az elsőnek a hangulata kitűnő, nagyon hátborzongató. A második rész fordulatosabb és izgalmasabb, de már nem olyan rémísztő. A harmadik rész is nagyon jól sikerült, méltó folytatás. A negyedik már csak bőrlehúzás. Az Alien vs Predator pedig valóban nem ide sorolható.
Remek film! Az elejétől a végéig odaláncolja az embert a tv elé. Megunhatatlan, már nem mai film mégis bármikor szívesen megnézem. Igazi horror, az elejétől érezni rettegést :-D szóval megunhatatlan és imádom
Évente egy horror filmet hajlandó vagyok megnézni , és az az egy film ez a film! Minden évben kötelező legalább egyszer megnézni! Nagyon félelmetes!
Klasszikus horror. Nincs sok vér, akció. Sokszor inkább a környezet teremti meg a félelmetes, nyomasztó légkört. Az alien nagyon jól néz ki, ahhoz képest, hogy mikori a film. Maszk > CGI.
Azon filmek egyike, amelyet sokan a második rész sikere után tekintenek meg. Drámaiságban erősebb, látványban gyengébb, mint a "Bolygó".
Valaha készült egyik legjobb horror. Eredeti, izgalmas, és az atmoszférája egyszerűen hátborzongató. Igazi kultikus mozi!
Kötelező darab, moziban láttam először. Kultuszfilm, mindenkinek csak ajánlani tudom, igazi horror élmény!