Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
59%

Abraham Lincoln, a vámpírvadász (2012)

Abraham Lincoln: Vampire Hunter
Filmadatlap
 
29
Szereplők
11
Vélemények
19
Képek
4
Videók
 
Eastern79   2021. 02. 07.

legújabb vélemény

0
Elnök baltával

Timur Bekmambetov számomra a Wanteddal bebizonyította, hogy van érzéke az akciófilmekhez, és a vértől sem irtózik túlzottan, így nem lepődtem meg, hogy egy vámpíros sztorit vezényelt le. A hogyanon annál inkább. Elképesztően eltalálta a hangulatot, az akciók látványosak és pörgősek, és a sztori is egészen meredekre sikerült. Eredeti vámpíros film, garantált szórakozás a könnyedebb horrorfilmek kedvelőinek.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 04.

0

Nekem nagyon bejött. Imádom a vámpíros filmeket, és itt hiába túlnyomórészt CGI dolgozik, azért bőven van történet és színészi játék. Az átalakulás hatalmas volt.


 
Norbert93   2019. 04. 01.

0

Felejthető, buta és kiszámítható film, ami csak arra való, hogy bemenj popcornt falni a moziba a haverokkal és mikor kijössz, elfelejted az egész filmet.

 
tvmérnök   2016. 08. 13.

0

Az alapötlet itt sem lett volna rossz . De néhol nekem már kicsit túlfantáziált volt. Túl sok volt benne a látványtrükk is. Persze a vámpírok meg azok elintézése jó volt meg kratív. Néhol humoros is, de többre számítottam .

 
Érdeklődő   2019. 01. 28.

0
Élvezetes

Végre egy igazán jó vérszopó film. Érdekes elgondolás egy amerikai elnök személyében megtestesíteni az igazságosztót, de így legalább megelevenedik előttünk az amerikai történelem egy kis részlete. Aki szereti a bűnösök elnáspángolásáról szóló elbeszéléseket, annak ez egy majdnem két órás, izgalmas, eseményekben gazdag, pörgős film lesz.

 
koricapito   2018. 08. 13.

0

Egyszernézős.

 
era93   2015. 06. 05.

0

Nagyon várós film volt ez is. Érdekesnek tűnt, mit alkotnak majd meg ebből az ötletből. Hát sajnos nem volt túl elkápráztató film. Béna volt az ellenfél és semmi kihívás nem volt a filmben. Egynek elment de nem tudnám nyugodt szívvel ajánlani.

Galéria (19)

Videók (4)

A film összbevétele 116 471 580 dollár volt (imdb.com).

 

A közeli felvételeken látszik, hogy Benjamin Walker kontaktlencsét visel.

(ps)
 

A rendező a főszerepre t szánta, de a színész idő hiányában visszautasította a felkérést.

(ps)
 

Joshua Speed Abraham Lincoln gyermekkori jó barátja volt, de a filmmel eseményeivel ellentétben sosem járt Washingtonban.

(ps)
 

Az a jelenet, amikor Abraham az ovális irodában játszik a fiával egy híres festményen alapszik, amelyen John F. Kennedy és fia, John Kennedy Jr. látható.

(ps)
 

Henry Sturgess szerepére Joaquin Phoenixet is felkérték, de ő visszautasította a lehetőséget.

(ps)
 

Benjamin Walker már korábban is játszott amerikai elnököt a Bloody Bloody Andrew című rockoperában.

(ps)