Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
57

Abraham Lincoln, a vámpírvadász (2012)

Abraham Lincoln: Vampire Hunter
Filmadatlap
 
29
Szereplők
9
Vélemények
19
Képek
4
Videók
 
Norbert93   2019. 04. 01.

legújabb vélemény

Felejthető, buta és kiszámítható film, ami csak arra való, hogy bemenj popcornt falni a moziba a haverokkal és mikor kijössz, elfelejted az egész filmet.

 
tvmérnök   2016. 08. 13.

Az alapötlet itt sem lett volna rossz . De néhol nekem már kicsit túlfantáziált volt. Túl sok volt benne a látványtrükk is. Persze a vámpírok meg azok elintézése jó volt meg kratív. Néhol humoros is, de többre számítottam .


 
koricapito   2018. 08. 13.

Egyszernézős.

 
era93   2015. 06. 05.

Nagyon várós film volt ez is. Érdekesnek tűnt, mit alkotnak majd meg ebből az ötletből. Hát sajnos nem volt túl elkápráztató film. Béna volt az ellenfél és semmi kihívás nem volt a filmben. Egynek elment de nem tudnám nyugodt szívvel ajánlani.

 
Mozi22   2015. 04. 19.

Nos, sosem voltam oda történelemért, de az ilyes fajt "átírása" ás újra értelmezése nevetséges és szörnyű. Már az elején hibádzott, mi az hogy egy mezei egyszerű ember egy suhintással kivágja a fát?!?! aztán ott vannak a denevérek, vámpírok, denevér a világért se hagyd ki! Egye- fene a harcjelenetek még jók voltak, de az a rész azzal a csajjal és székkel, az nagyon mű volt. Az egyetlen karakter, ai miatt érdemes volt nézni és végig többet akartam megtudni róla, az Henry volt.

 
pilla92   2015. 02. 16.

Sokkal jobbra számítottam. Unalmas, vontatott, érdektelen, nem igazán tudom egy pozitív jelzőt sem kiemelni.

 
Érdeklődő   2019. 01. 28.

Élvezetes

Végre egy igazán jó vérszopó film. Érdekes elgondolás egy amerikai elnök személyében megtestesíteni az igazságosztót, de így legalább megelevenedik előttünk az amerikai történelem egy kis részlete. Aki szereti a bűnösök elnáspángolásáról szóló elbeszéléseket, annak ez egy majdnem két órás, izgalmas, eseményekben gazdag, pörgős film lesz.

A film összbevétele 116 471 580 dollár volt (imdb.com).

 

A közeli felvételeken látszik, hogy Benjamin Walker kontaktlencsét visel.

(ps)
 

A rendező a főszerepre t szánta, de a színész idő hiányában visszautasította a felkérést.

(ps)
 

Joshua Speed Abraham Lincoln gyermekkori jó barátja volt, de a filmmel eseményeivel ellentétben sosem járt Washingtonban.

(ps)
 

Az a jelenet, amikor Abraham az ovális irodában játszik a fiával egy híres festményen alapszik, amelyen John F. Kennedy és fia, John Kennedy Jr. látható.

(ps)
 

Henry Sturgess szerepére Joaquin Phoenixet is felkérték, de ő visszautasította a lehetőséget.

(ps)
 

Benjamin Walker már korábban is játszott amerikai elnököt a Bloody Bloody Andrew című rockoperában.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.