A tinik Legjobb film sorozata. Vámpíroktól kezdve a farkasokig minden oltári benne. Jók a sztorik. Szereplőket is imádom. Mániám volt anno mikor megjelent. Mindig izgatottan vártam a folytatást.
Nagyon szeretem ezt a filmet! Anyukámmal ezerszer láttuk. Bármikor leadják a tv-ben gondolkodás nélkül ezt nézzük. Jó kis romantikus film! :)
A mai napig megdöbbent, mennyire nincs még csak köszönőviszonyban sem a film a könyvvel.. A film olyan, mintha egy romantikus horrorfilmet néznék, amibe belecsempésztek néhány dolgot Stephenie Meyer - Twilight című fantasztikus regényéből, de nem gon... Több
Annak idején még moziban láttam a filmet és nagy élmény volt. Látvány, történet És rendezés szempontjából is profi. Magával ragadó a cselekmény és végig pörög.
Bárki bármit is mond, szerintem ez a film nem az az átlagos, sablonos romantikus film. Több annál. egyedibb hangulatú és magával ragadóbb. A színészek karakteresek, a sztori érdekes!
Imádtam ezt a „fantasztik” filmet. Az alapötlet jó, színészi alakítás príma. Tetszett hogy a számítógépes részek úgy voltak megcsinálva, hogy ne legyen érezhető rajta a technika. Kedvencem benne Jacob.
Még mielőtt kilobbant vámpírláz, vagy bármilyen infót is tudtam volna a filmről, spontán mozi útján igazi kedvenccé vált. A moziból kijövet sziporkázott a szemem :) Az biztos h akkoriban mély nyomot hagyott a sztori maga után.
Számomra, bíztató, hogy a különcöknek is lehet jó soruk. Tetszik,hogy két világ egymásra talál. Szeretem benne, hogy az egyszerűség nagyobb hangsúlyt kap.
Sokan egy csöpögős tini filmnek tekintik, de engem megfogott a film hangulata. Látvány szempontjából és a sztori is megragadó, a színészi karakterek is egyediek.
Ha 100x kéne egymás után megnéznem, azt sem bánnám. Imádom, akárki akármit mond, fantáziadús és élvezhető, igazi mai tiniknek való film. Ebből sokat tanulhatnak...
A porton már kiírtam mindent magamból az öt résszel kapcsolatban. Itt beszéljenek a csillagok, de kettővel szorozva! Imádom 5X ♥️