Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
58

Álljon meg a nászmenet! (1997)

My Best Friend's Wedding
Filmadatlap
 
28
Szereplők
11
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
diumiu   2018. 01. 31.

legújabb vélemény

Kedvelem ezt a filmet, de a maga kategóriájában nem a legnagyobb kedvencem. Vannak benne jó poénok, a történek és a szereplők is nagyon jók, amit kiemelnék, még az az a jelenet amikor az étterembe együtt énekel a család. Nagyon jó volt a hangulata.

 
indingo   2017. 12. 02.

A kilencvenes évek kedvelői bírni fogják a filmet. A ruhák, no meg a frizurák, meg egy csúnyácska Cameron Diaz. A története egyszerű és a végét is idő előtt ki lehetett találni, de egyszer meg lehet nézni.


 
Berto49   2016. 12. 14.

A leggeilebb főcímű film, amelyet valaha is láttam! Ilyen förmedvényt, a leggiccsesebb revűfilmet is kenterbe veri. Szörnyűséges, de ez a jelző az egész filmre is vonatkozik. Julia Roberts miatt kínlódtam végig, de kár volt. Nem szólva a két meleg kinézetű „férfiszépség”-ről, az egyik közülük azt is játszott (szerintem csak magát kellett adnia!). Fantasztikus, hogy van olyan néző, akinek ez tetszik. Minden sajnálatom az övéké, ezek szerint még nem láttak igazán jó filmet.

 
ocso   2015. 05. 05.

Tipikus amerikai romantikus vígjáték ami sok nevetést okoz, de ennél többre ne számíts! Julia Roberts szerintem minden filmjében ugyanolyan, semmi újat nem mutat.

 
Manfred   2016. 11. 15.

Tipikus amerikai vígjáték a megszokott sablonos amerikai romantikus stílusú színészekkel. Szerintem már kicsit sok a film, túl csöpögős és újdonságot sem adott. Középszerű

 
Bekmeli   2015. 07. 23.

Sablonos, nem túl izgalmas, néhol már-már unalmas tipikus amerikai vígjáték nem túl sok mondanivalóval. Talán egyszer nézhető de ne várjatok sokat tőle!

 
Maxima   2016. 12. 15.

Sablonos, megszokott Julia Roberts romantikus vígjáték a megszokott újdonságot nem adó humorral. Egyszeri nézésre alkalmas, felejthető, egyszerű sablonfilm.

A film összbevétele 172 168 576 dollár volt (imdb.com).

 

299,3 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

38 millió dollár a film költségvetése.

(LionelMessi10)
 

Rupert Everett a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Julia Roberts a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A csokordobást a Cuneo Múzeum és Kertészet nagytermében vették fel. A stáb valaová elrakta a teremben található hatalmas szőnyeget, amit a múzeum alkalmazottai hónapokig kerestek.

(ps)
 

Dermot Mulroney és Cameron Diaz Julia Roberts javaslatára kapták meg a szerepet.

(ps)
 

Drew Barrymore vállalta volna Kimberly szerepét, de végül nem ő kapta meg.

(ps)
 

Rupert Everett karakterét a filmben George-nak, de a forgatókönyvben még Diggernek hívták.

(ps)
 

Calista Flockhart Juliane és Kimberly szerepét is elutasította.

(ps)
 

Kimberly szerepére Laura Dern neve is szóba került.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.