Julianne (Julia Roberts) és Michael (Dermot Mulroney) igazi jó barátok, de vajon létezhet ennyire mély barátság férfi és nő között? Kettőjük között volt már egy fellángolás, de annak már idejét sem tudják, hogy mikor volt. Michael váratlanul és meglehetősen gyorsan úgy dönt, hogy feleségül vesz egy gazdag családból származó lányt, Kimberly-t (Cameron Diaz). Julianne csak ekkor döbben rá, hogy eddig csak ámította magát, hiszen szerelmes Michaelbe. Akcióba lendül hát, hogy a javára fordítsa az eseményeket. Első lépésként szerez magának egy kamu kérőt, hátha sikerül felébresztenie Michael érzelmeit.
A leggeilebb főcímű film, amelyet valaha is láttam! Ilyen förmedvényt, a leggiccsesebb revűfilmet is kenterbe veri. Szörnyűséges, de ez a jelző az egész filmre is vonatkozik. Julia Roberts miatt kínlódtam végig, de kár volt. Nem szólva a két meleg ki... több»
Rupert Everett a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.
(mamiéstöti2)Julia Roberts a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.
(mamiéstöti2)A csokordobást a Cuneo Múzeum és Kertészet nagytermében vették fel. A stáb valaová elrakta a teremben található hatalmas szőnyeget, amit a múzeum alkalmazottai hónapokig kerestek.
(ps)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »