Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Amerika Kommandó: Világrendőrség (2004)

Team America: World Police
Filmadatlap
 
25
Szereplők
6
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 12. 20.

legújabb vélemény

0

Jó poén, kellemes kikapcsolódás. Érdekes konstrukció a bábokkal, de nekem bejött. Rajongóknak kötelező. Nyers és kendőzetlen. Megpróbálták, nálam bevált.

 
Toncsi   2015. 01. 03.

0

Sok igazság van abban, ahogy a film Amerikát ábrázolja, nagy plusz pont, hogy ezt ráadásul ilyen ötletesen és viccesen tudták előadni. Bár általában nem szeretem a többi alkotásukat, de ez igazán tetszett. A legjobbak a zeneszámok: "hiányzol és Ben Affleck sz*r".

 
danialves   2015. 02. 22.

0

Egy átlagos South Park-epizód 3 percébe több fantázia szorult, mint a Team America másfél órájába, és ezen a szerzőpáros szokásos szókimondó stílusa és intelligens szarkazmusa sem tud sokat kozmetikázni. Ez utóbbiak viszont mégiscsak egy hangyányi er... több»

 
Leslie77   2018. 03. 19.

0

Elég beteg egy film. Hozza a Trey Parker, Matt Stone féle színvonalat. Aki szereti a South Parkot, annak ez is tetszeni fog.

 
Jony Crash   2016. 04. 21.

0

Az a baj, hogy kicsit alpári lett, mert egyébként az ötlet és a poénok is jók lettek volna, ha nem mennek le néha túlságosan mélyre a bugyuta ökörködésbe. Ez nekem alapvetően eléggé elrontotta, és ráadásul azt is gondolom, hogy bár persze sok mindenb... több»

 
Domino   2015. 12. 26.

0

Ez a csapat soha nem tudja elszúrni, mindig fergeteges dolgokkal jönnek elő. Nem csak a koncepció hihetetlenül ötletes, de ráadásul a megvalósítás is átütően humorosra és egyúttal éleslátóra sikeredett. Ekkora mozit nem látni minden nap.

A film összbevétele 17 447 224 dollár volt (imdb.com).

 

A film nyitójelenete eredetileg a producereknek szánt bemutató anyag volt.

(kázsé)
 

A film első Észak-Koreai jelentében sok ház egyszerűen lefelé fordított kínai kajás doboz.

(kázsé)
 

A Panama jelenetben látható összes növényzet cannabis levelekből áll.

(kázsé)
 

Matt Stone és Trey Parker nagyon sokat küszködtek, mire olyan forgatókönyvvel tudtak előállni, ami megvalósítható volt bábuk segítségével. Mikor felmerült a folytatás gondolata, azt mondták, soha többet nem akarnak bábukkal dolgozni.

(kázsé)
 

Michael Moore bábuja sonkával lett megtöltve, mielőtt felrobbantották.

(kázsé)