Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
1
Vélemények
8
Képek
3
Videók
Anon

 
Hakker   2018. 11. 05.

Amikor néztem az volt az érzésem, mintha Philip K. Dick valamelyik disztópikus vízióját látnám, de az idő múlásával, szépen lassan, egy egyszrű krimivé vált. Nem rossz film, egyszer mindenképp érdemes megnézni, mert fordulatokban gazdag és sok dologban eltér a mai tucatfilmektől. A vége azért körvonalakban borítékolható és néhol eléggé közhelyes.

Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Clive Owen
Clive Owen
 
Az Anon a magánszféra felszámolásának disztópiája, felszólalás a GDPR mellett. A téma aktuális és érdekes, de a megvalósításról ezt már nem lehet elmondani több»
 
"A baj, hogy ebből a lírai rendezőből mostanra mintha semmi sem maradt volna. Niccol mestere a hangulatfestésnek, ami a hideg jövőképeket illeti, sőt, "A fegyvernepper - Lord of War (2005)" bizonyította, hogy egy hagyományosabb történetmesélésre is képes, kikacsintásokkal, humorral, az "Anon" azonban egy félresikerült darab, ami a szórakoztatást illeti, hiába a koncepció része, hogy a világ, amelyben a történet játszódik, egy végtelenül steril és neurotikus univerzum." több»
 

A rendező Andrew Niccol másodszor dolgozik együtt Amanda Seyfred-rel. Első közös munkájuk a "Lopott idő" (In Time; 2011) című film volt.

(diumiu)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.