Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
64%
Filmadatlap
 
26
Szereplők
Vélemények
8
Képek
3
Videók
Anon
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Clive Owen
Clive Owen
 

A rendező Andrew Niccol másodszor dolgozik együtt Amanda Seyfred-rel. Első közös munkájuk a "Lopott idő" (In Time; 2011) című film volt.

(diumiu)
 
Az Anon a magánszféra felszámolásának disztópiája, felszólalás a GDPR mellett. A téma aktuális és érdekes, de a megvalósításról ezt már nem lehet elmondani több»
 
"A baj, hogy ebből a lírai rendezőből mostanra mintha semmi sem maradt volna. Niccol mestere a hangulatfestésnek, ami a hideg jövőképeket illeti, sőt, "A fegyvernepper - Lord of War (2005)" bizonyította, hogy egy hagyományosabb történetmesélésre is képes, kikacsintásokkal, humorral, az "Anon" azonban egy félresikerült darab, ami a szórakoztatást illeti, hiába a koncepció része, hogy a világ, amelyben a történet játszódik, egy végtelenül steril és neurotikus univerzum." több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.