Avatar

Avatar

2015.06.01 *tünde

Egy jó, látványos film, nagyszerű történet, megható, izgalmas, egyben romantikus is.

2019.04.13 Tyoci

Elképesztő látványvilág rendkívül nagy kidolgozottsággal. A Na'vik környezetükbe olvadva élnek megóvva azt, és mégis használva. Eva világa valódi kölcsönhatásban él egymással, és nem csoda, hogy az ember önző módon próbál befurakodni valamibe, ami en... Több

2015.11.22 Jozzsef

Én még eddig sose láttam ehhez hasonló filmet,igazán egyedi lett.Nagyon szépen megcsinálták ezt az avatar világot.Tetszettek a karaterek is,szép színes film.Izgalmas,de megható is.Már többször is láttam,de mindig nagyon magával ragadt a film.

2015.01.27 Pillcsi

Nagyon szerettem ezt a filmet,érdekes,különleges a látvány ami elénk tárul.Nagyon várom a következő részt!

2016.07.26 Karolyka

Emlékszem hogy 2009-ben sőt már előtte is mekorra felhajtás volt körülötte. Izgalmas a történet és az animáció is zseniális, bár mai szemmel már azért nem annyira. A történet néhol eléggé nyilvánvaló azért. Remélem nem csinálnak folytatást, mert ez pont úgy jó ahogy van.

2015.12.29 Luxury

Gyönyörű és látványos grafikájú, igényes alkotás, de nekem nem lett a kedvencem. Egyébként a sztori totál Pocahontas ha átgondoljátok, de még a karakterek is szinte :)

2016.04.11 Panda

Látványos film, de azon kívül nem sok jót és újdonságot tudok elmondani a filmről. Nem fogott meg és a sztorija sem túl sokatmondó. Nekem nem jött be.

2024.01.15 hátadlegyenelöl

Jóféle

Még soha nem láttam. Kellemes csalódás. Nem bonyolult a cselekmény, de kellően leköt végig. A legjobb formátumban nézve, OLED TV-n pedig istenkirály.

2016.04.16 Kate Rainbow

Számomra kissé csalódás volt ez a film. Látványra baromi jó volt, különösen 3D-be, de valahol kb. a közepénél én baromira elkezdtem unatkozni. Nem tudom megmondani pontosan miért, mert a sztori nem volt rossz, de talán túlságosan is elhúzták, nyújtották mint a mások rétest. Azóta nem mis néztem meg többet.

2016.02.22 dóri

Elképesztő és kivételes az a képi világ amit megalkottak a filmben. Kivételesen részlet gazdag. Látszik, hogy évekig foglalkoztak csak az előkészületekkel.

2015.11.24 S.Marika

Tökéletes színészek és egy csodás film. Amikor még az előzetest néztem úgy gondoltam,hogy kapunk majd egy mesét,de helyette ez egy klassz fantázia világ lett. Imádtam ahogy megcsinálták ezt a Pandora helyet és az avatárok is nagyon jól hasonlítottak ... Több

2015.06.24 Newyqrk

Mindenki nagyon várta, hogy hűha de jó lesz. Hát nekem egyáltalán nem tetszett. Nem kötött le, sablonos volt, és lehetett tudni midnent azonnal szinte. Kár érte az ötlet jó volt és lehetett volna egy jobb történenet alá rakni más befejezéssel. unalmas a Happy end már nekem

2015.02.01 miska1967

Elgondolkodtató „fantasy” film. Van némi mondanivalója, a jó legyőzi a gonoszt, van egy kis humor és romantika, szép tájak, érdekes űrlények és színek. A beharangozása után többet vártam.

2015.06.16 AESB

Nem fogom újra és újra nézni. De egyszer nézhető, a története nem egy nagy dobás, DE a látványvilága valami fantasztikus, hihetetlenül kidolgozott, ezért kap egy gyenge négyest!