Nagyon jo volt benne a látványvilág és Timonon meg Pumbán nagyon sokat lehetett kacagni. De ebbe a mesébe is, mint minden másba, sajnos van egy gonosztevő Zordon. Sajnáltam nagyon Simba-t mikor meghalt az apja.
Gyerekkorom meséje, zseniális. Most is nagyon jó. Timon és Pumba a kedvencem :D :p Szuper karakterek, megérdemeltek egy önálló, egész estés filmet.
A világ legszebb meséje. Felejthetetlen élményt nyújt a grafikájával, karaktereivel és történetével egyaránt. Kötelező darab
Ez volt az egyik kedvenc gyerekmesém. Érdekes volt újra megnézni, 22 éves fejjel, tény hogy még mindig nem tudtam végig nézni sírás nélkül. Az akkori Disney meséknek messze ez volt a csúcsa. A zenéi zseniálisak (mint mondjuk általában minden Disney mesének). Nem kérdés az 5 csillag.
A klasszikus Disney rajzfilmek közül az Oroszlánkirály az egyik kedvencem. A rajzstílusa is nagyon szép, jók benne a dalok, és mindenki megtalálja benne azt, amiért megkedvelheti ezt a rajzfilmet.
Könnyesre sírtam magam, pedig hányszor megnéztem már. Egyszerűen nem lehet nem szeretni. Olyan, mint a Bambi, ezt minden gyereknek (és felnőttnek) látnia kellene. Annyira kedvesek a szereplők, bár az életben is ilyen kedves lenne. És a szövegeik! Aho... Több
Nagyon jó és szerintem tanulságos mese is egyben. Szép mese. Gyerekkoromban,sokszor megnéztem. Kedvenc szerplőim Timon és Pumba. Ők ketten együtt szuperek.
Imádom. Szép és nagyon szórakoztató, remek zenei betétetekkel.Ki ne ismerné pl. a jó öreg Hakuna Matatát? Bárkinek ajánlom,ha nem láttad sürgősen pótold, mert tényleg nagyon jó.