Az oroszlánkirály

The Lion King

2015.03.12 napsugár'

Gyerekkorom kedvenc rajzfilmje. A mai napig megnézem, és az én gyerekemmel is meg fogom nézetni. A zenéje egyszerűen zseniális. Kicsiknek és nagyoknak is egyaránt kellemes kikapcsolódás.

2015.03.08 meditke

Gyerekkorom egyik legmeghatározóbb Disney élménye. Nagyon tanulságosnak tartom és sosem fogom megunni.

2015.02.28 norbikess

Nem kétség, hogy a valaha készült legjobb Disney meséről beszélünk. A történet kiváló gyerekként és felnőttként is egyaránt. A mese zenéjéről külön említést kell tenni, hisz Hans Zimmer-nek sikerült egy olyan mesterművet összehoznia, amit azóta se na... Több

2015.02.23 FEZS

Az egyik legjobb Disney film! Nagyon aranyosak szereplők, a történet pedig lendületes, izgalmas és vicces.

2015.02.13 LAlexa23

Gyermekkorom legkevesebb meséje :) Biztos, hogyha lesz egy kicsinyem, meg fogom vele nézetni :)) Megható, humoros, érzelmes és gyönyörűen megrajzolt animáció, amit egyszer mindenkinek látnia kéne.

2015.05.26 strelaur

Nem sírok....., nem sírok........,nem sírok..... ÚRISTEN SZEGÉNY SZIMBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BRÜHÜHÜ!!!! :) Viccet félretéve, a valaha volt legjobb Disney film!

2015.03.31 edoka

Gyerekkorom kedven meséje amit a mai napig bármikor megnézek. Mindenkinek ajánlom, még a régi jó kézzelrajzolt 2D-s disneyfilmek.

2015.03.01 szlica

Kedvenc rajzfilmem. Megható, szívszorító, ahogy a kisoroszlán elveszik majd hazatalál és ő lesz a hős. A kedvenceim a szurikáta és a varacskos disznó, Timon és Pumba. Nagyon viccesek. A saját sorozatukat külön imádtam. Ha másért ne... Több

2015.02.28 edelenyberes

A világ egyik legjobb és legszebb meséje! Minden évben legalább egyszer megnézem, de egyszerűen nem lehet megunni. Értékes, tartalmas, szórakoztató, csodálatos mesefilm. A zenéje, a mondanivalója, a szereplői mind-mind kifogástalanok. A szinkron pedig legalább olyan jól sikerült, mint az eredeti hang. Imádom!

2015.02.22 dorika298

Gyerekkorom egy kedvenc meséje volt :) Nagyon sokszor megnéztem :) hát könnyet is csalt a szemembe az a rész amikor Szimba apukája meghalt :/ de szerintem ezt a mesét minden gyereknek látnia kell :)

2015.02.21 hadur222

Igazi klasszikus, évek múltán is megunhatatlan, Nem túlzás, hogy legalább 10x láttam már. Vicces, de egyben szívbemarkoló történet is, belevaló karakterekkel.

2015.02.15 FCSZ

Egyik kedvenc Disney filmem. Nagyon aranyos, izgalmas kis mese. Mindenkinek ajánlom, mert fontos tanulságok vannak benne.

2015.02.10 mneviki

A gyermekeim egyik nagy kedvence volt, rengetegszer megnéztük! :) Talán a legjobb Disney mese, amit valaha készítettek.

2015.02.04 Hamsti

Csodaszép Disney alkotás. Gyönyörűen ábrázolja a szavannát, valamint a karakterek hatalmas szívét. A dráma mellett van benne bőven humor is. Örök kedvenc