Az oroszlánkirály

The Lion King

2015.02.14 orevivien

Gyerekekkel , egyedül , vagy éppen a pároddal akarod megnézni ? Ne habozz, ezzel a mesével nem tévedhetsz! Szerethető , humoros és nem mellesleg nagyon izgalmas mesefilm!

2015.02.12 kurrek

El sem tudom mondani, hogy hányszor néztem végig a filmet. Sosem voltam egy nagy meserajongó, de az Oroszlánykirályt napi 3-4* is megismételtem. Az egyik legjobb Disney-s alkotás a mai napig. Nem lehet róla rosszat mondani, maximum annyit, hogy szomorú, de épp emiatt olyan jó is.

2015.02.11 reat

Gyermekkorom kedvenc meséje. Csodálatos történet. Megható és szeret-teljes. Ajánlom a felnőtteknek is!

2015.02.11 pillacica7

Tökéletes képi és zenei élmény, jól kidolgozott történet, szerethető szereplők. Megunhatatlan! Egyik kedvenc mesém!

2015.02.10 Krisz86

Kiskoromban megvolt magnókazettán is, sokszor arra aludtam el..:) Mai napig ha megnézem sírok rajta, tipikus minden korosztálynak jó mese, nem olyan, amin a felnőtt megőrülök, hogy mi ez a marhaság, és nem is unja magát.

2015.02.09 vadiati

Klasszikus mese, ami követendő értékeket képvisel. Gyönyörű, megható történet, egy igazi klasszikus!

2015.01.31 sanyika

Nagyon szeretem a Disney meséket és ebbe se lehettet csalódni mert igazán gyönyörű mese

2015.01.26 Ata

Gyermekkorom nagy kedvence. Nagyon szép és lenyűgöző Disney mese. Szerintem a modern mesék, amelyik tényleg 5 csillagos, azok sem fognak ilyen mély nyomot hagyni

2015.01.26 lenakovacs

Csajos mesenézős esték elmaradhatatlan darabja. :)

2019.10.17 Anjah

Gyerekkorom kedvenc meséje, egyszerűen csodálatos történet, amiből sokat lehet tanulni. Felnőtt fejjel is képes vagyok megsiratni a szomorúbb részeket, de sokat lehet rajta nevetni is. Remek történet, szép kivitelezés.

2016.04.07 agi89

Gyerekkoromban ki tudja hányszor megnéztem és még 22 év elteltével is mindig imádom! A reakcióm is változatlan: az első 2 percben elkezdtem könnyezni és a film végéig majdhogynem folyamatosan potyogtak. Közben meg hangosan énekeltem a dalokat. :D

2015.04.12 reddress1

Igazi Disney klasszikus. Gyerekkorom egyik kedvenc meséje. Gyönyörű látványvilág, aranyos karakterek, jó dalok. Egy igazán szép történet az önfeláldozásról, a barátságról és a szeretetről. Nekem 5/5* :)

2015.03.31 Lallerr33

Nagyon meglepődtem, hogy az Oroszlánkirály az első, azt gondoltam több pontot kapni a modern mesefilmek fognak. De jó látni, hogy egy ilyen Disney klasszikus sem megy ki a divatból, és hát ki tudja elfelejteni a részt mikor a kis kölyök Simba apukája, Mufasa az égi vadászmezőkre távozik.

2015.03.15 fdavid

Gyermekkorom egyik kedvenc meséje, ami felnőttként is tanulságokkal szolgál. Walt Disney történetekben az a jó, hogy több generációt is képesek megszólítani egy-egy történettel.