Egyik legjobb Disney mese, tanulságos, megható, vicces és gyönyörűen animált. Mindeninek kötelezővé tenném.
Az egyik legismertebb Disney mese. Kicsi koromban, mikor láttam, tátott szájjal néztem végig. Minden gyereknek látnia kell. Igényesen elkészített jó kis mese, dalos jelenetekkel.
Gyerekkorom egyik legmeghatározóbb meséje. Drámai, humoros, magával ragadó, csodálatos. Biztosan az én gyerekeim is látni fogják.
Aranyos, de nekem annyira nem tetszett sosem. Megértem, hogy mit látnak benne mások, de nálam csak a középmezőnyben van helye.
Gyermekkorom egyik kedvenc meséje.Azóta is dúdolgatom hogy: HAKUNA MATATA.. Nagyon szép, humoros sztori, minden generációnak tökéletes választás lehet.
Ezt a mesét szerintem mindenki ismeri, egy igazi klasszikus. Megunhatatlan, felnőtt fejjel is akárhányszor meg lehet nézni. Nagyon szép animáció, vicces, megható, szórakoztató, jó a zenéje, egyedi, minden benne van. 9/10
Nagyon szép és megható mese. Sajnálom, hogy meghalt Simba édesapja, de ez a dráma az, ami a kicsik szemében értékként jeleníti meg a becsületet és a tisztességet.
Remek látvánnyal fűszerezett izgalmas mesefilm! Minden korosztálynak ajánlott, én remekül szórakoztam. Vicces, megkapó, jó sztori és karakterek, és remek képi világ jellemzi. Minden korosztálynak ajánlott a megtekintése. 5/5
Gyerekként is imádtam, most is nagyon szeretem. Nagyon aranyos mesefilm, minden gyerek életébe kötelező :) Nagyon szép története van. Egy igazi gyerekfilm.
Egyik legkedvesebb Disney-mese a számomra, és bár nem vagyok egy érzelgős típus, akárhányszor és akárhány évesen látom, az elejétől fogva szorongva, zsepikkel körbevéve gubbasztok csak és bámulom. Fantasztikus.
Az egyik legjobb Disney film, nekem a kedvencem! Sose fogom elfelejteni a szereplőit és a mondanivalóját.
Nagyon szeretem! A testvéremmel ezen a Disney mesén nőttünk fel (és a Toy storyn). A zenéket még 20 éves fejjel is kívülről tudom, nem is beszélve a történetről. A történet hol megható, hol izgalmas. Igazán változatos. Úgy vélem, ezeket a meséket a mai gyerekekkel is meg kéne nézetni. Csak ajánlani tudom :)