Az oroszlánkirály

The Lion King

2015.02.13 tothtamas

Egyik legjobb Disney mese, tanulságos, megható, vicces és gyönyörűen animált. Mindeninek kötelezővé tenném.

2015.01.27 Cintia

Szívszorító megható mese rengeteg érzelemmel táplálva. Csodaszép alkotás. Kihagyhatatlan

2015.03.30 Mariann92

Az egyik legismertebb Disney mese. Kicsi koromban, mikor láttam, tátott szájjal néztem végig. Minden gyereknek látnia kell. Igényesen elkészített jó kis mese, dalos jelenetekkel.

2015.03.28 MAlexa23

Gyerekkorom egyik legmeghatározóbb meséje. Drámai, humoros, magával ragadó, csodálatos. Biztosan az én gyerekeim is látni fogják.

2015.03.15 Dancer

Aranyos, de nekem annyira nem tetszett sosem. Megértem, hogy mit látnak benne mások, de nálam csak a középmezőnyben van helye.

2015.03.13 annaaleoop

Gyermekkorom egyik kedvenc meséje.Azóta is dúdolgatom hogy: HAKUNA MATATA.. Nagyon szép, humoros sztori, minden generációnak tökéletes választás lehet.

2015.03.11 tothistvan2

Gyerekkorom kedvenc meséje, ma is megnézném szinte minden hónapban! Gyönyörű animáció jellemzi, és a történet is elgondolkodtató! Disney sosem hibázik, mint minden meséjük ez is top kategóriás! Jár neki a 10/10.

2015.03.02 janosmester

Ezt a mesét szerintem mindenki ismeri, egy igazi klasszikus. Megunhatatlan, felnőtt fejjel is akárhányszor meg lehet nézni. Nagyon szép animáció, vicces, megható, szórakoztató, jó a zenéje, egyedi, minden benne van. 9/10

2015.01.28 Diana

Nagyon szép és megható mese. Sajnálom, hogy meghalt Simba édesapja, de ez a dráma az, ami a kicsik szemében értékként jeleníti meg a becsületet és a tisztességet.

2015.03.14 gaalerzsebet

Remek látvánnyal fűszerezett izgalmas mesefilm! Minden korosztálynak ajánlott, én remekül szórakoztam. Vicces, megkapó, jó sztori és karakterek, és remek képi világ jellemzi. Minden korosztálynak ajánlott a megtekintése. 5/5

2015.03.09 Szilárd996

Gyerekként is imádtam, most is nagyon szeretem. Nagyon aranyos mesefilm, minden gyerek életébe kötelező :) Nagyon szép története van. Egy igazi gyerekfilm.

2015.03.01 Agnes96

Egyik legkedvesebb Disney-mese a számomra, és bár nem vagyok egy érzelgős típus, akárhányszor és akárhány évesen látom, az elejétől fogva szorongva, zsepikkel körbevéve gubbasztok csak és bámulom. Fantasztikus.

2015.02.24 FANNA

Az egyik legjobb Disney film, nekem a kedvencem! Sose fogom elfelejteni a szereplőit és a mondanivalóját.

2015.02.18 dodmin

Nagyon szeretem! A testvéremmel ezen a Disney mesén nőttünk fel (és a Toy storyn). A zenéket még 20 éves fejjel is kívülről tudom, nem is beszélve a történetről. A történet hol megható, hol izgalmas. Igazán változatos. Úgy vélem, ezeket a meséket a mai gyerekekkel is meg kéne nézetni. Csak ajánlani tudom :)