Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
85

Az Őrzők legendája (2010)

Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole
Filmadatlap
 
17
Szereplők
24
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 21.

legújabb vélemény

Egy igényes családi animációs mese,ami az egész családnak kellemes kikapcsolódás...Végül is,a lényeg,hogy a jók győznek,és a gonoszak elbuknak.De jól is van ez így!

 
Deku   2017. 07. 17.

Nem volt rossz film, inkább átlagosnak mondanám. Mivel leginkább semmi olyan nem volt benne ami maradandó élményt okozott volna. Leginkább felejthető semmilyen történet.


 
Ms. Akárki   2019. 08. 11.

Végsősoron egy kifordtott lovagi történet ez csak baglyokkal. Egy legenda amit minden bagoly ismer és a hősök legyőzik a gonoszokat, fenyegetést. Izgalmas kalandos mese.

 
Norbert93   2019. 04. 27.

Egyetlen dolgot bánok ezzel az animációs mesével kapcsolatban, mégpedig azt, hogy túl rövid és néhol kissé kidolgozatlan. Mindig szívesen megnézem, de ez minden esetben feltűnik, s kicsit a film rovására megy. Az alaptörténet toposza bár sokszor feldolgozott, ilyen formában eddig még nem láttuk. Az állatok emberi tulajdonságokkal és motivációkkal való felruházása egy igényes film keretein belül mindig jót hoz ki magából, s így ez a film sem kivétel.

 
czerik   2018. 07. 17.

Egész jó mese, bár nem alkottak maradandót.

 
kevelin   2019. 06. 01.

még exem vett rá hogy nézzük meg bár nem vagyok nagy rajzfilmes. van 10-15 amit szeretek de elég nehéz rávenni h újakat os vagy számomra újakat megnézzek ámde ez jü választás volt. kikapcsolt nem vol idegesítő, volt rendes sztori, történet, tanulság. egyszóval lekötött

 
szabomarc   2019. 01. 05.

Hihetetlenül szép animáció, jó történet. Attól függetlenül, hogy azt sosem láttam, valamiért végig a Gyűrűk urában éreztem magam. Nagyon tetszett a film, bár talán kisebb gyerekeknek nem ajánlanám, felnőtteknek annál inkább.

A film összbevétele 140 073 390 dollár volt (imdb.com).

 

Kevin Spacey-t meghallgatták a Twilight szerepére.

(Thibo84)
 

Chris Pratt is jelentkezett Soren szerepére.

(Thibo84)
 

Glenn Close neve is felmerült Nyra szerepére.

(Thibo84)
 

Bill Nighy neve is felmerült Metal Beak szerepére.

(Thibo84)
 

Digger szerepére Will Ferrell neve is felmerült.

(Thibo84)
 

Zooey Deschanelt meghallgatták Gylfie szerepére.

(Thibo84)
 

Emilie de Ravin is szerepelt volna a filmben, de végül lecserélték.

(Thibo84)
 

Kludd szerepére eredetileg Jude Law-t szerették volna.

(Thibo84)
 

Eredetileg Hugh Jackmant is szerették volna a projektben tudni.

(Thibo84)
 

Jim Sturgess egy interjúban elmondta, hogy "lélegzetelállítónak" tartja a filmet, amire éppen szüksége volt a karrierjének.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.