Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85

Az Őrzők legendája (2010)

Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole
Filmadatlap
 
17
Szereplők
24
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 07. 17.

Nem volt rossz film, inkább átlagosnak mondanám. Mivel leginkább semmi olyan nem volt benne ami maradandó élményt okozott volna. Leginkább felejthető semmilyen történet.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 11.

Végsősoron egy kifordtott lovagi történet ez csak baglyokkal. Egy legenda amit minden bagoly ismer és a hősök legyőzik a gonoszokat, fenyegetést. Izgalmas kalandos mese.


 
Norbert93   2019. 04. 27.

Egyetlen dolgot bánok ezzel az animációs mesével kapcsolatban, mégpedig azt, hogy túl rövid és néhol kissé kidolgozatlan. Mindig szívesen megnézem, de ez minden esetben feltűnik, s kicsit a film rovására megy. Az alaptörténet toposza bár sokszor feldolgozott, ilyen formában eddig még nem láttuk. Az állatok emberi tulajdonságokkal és motivációkkal való felruházása egy igényes film keretein belül mindig jót hoz ki magából, s így ez a film sem kivétel.

 
sabnock666   2019. 08. 21.

Egy igényes családi animációs mese,ami az egész családnak kellemes kikapcsolódás...Végül is,a lényeg,hogy a jók győznek,és a gonoszak elbuknak.De jól is van ez így!

 
czerik   2018. 07. 17.

Egész jó mese, bár nem alkottak maradandót.

A film összbevétele 140 073 390 dollár volt (imdb.com).

 

Az Őrzők legendája c. film 80 millió dollárból készült és 140 milliót dollár bevételt eredményezett.

(Bogi87)
 

Allomere figuráját a forgatókönyvírók alkották meg. Érdekesség, hogy ő az egyetlen szereplő, aki nincs benne a könyvben.

(Bogi87)
 

A film kezdetén a nyitányban Noctus-t láthatjuk röptében, aki átrepül a Village Roadshow és a Warner Brothers logókon (stúdió bemutatás kreatív módon).

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.