Lájtos és sablonos amerikai vígjáték megszokott poénokkal. Egyszeri nézésre azért szórakoztató, de nem várjatok sokat a filmtől. Sok hasonló film van.
Kifejezetten élvezhető film. Utána késztetést éreztem, hogy bocsánatot kérjek mindenkitől, akire valaha rosszat mondtam a háta mögött??? Eredeti nyelven érdemes nézni.
Ez a film a mai tinivígjátékok alapja. Az a szép benne, hogy tizennégy év elteltével is ugyanolyan szórakoztató marad. Amanda és Tina volt benne az abszolút kedvenc.
Az amerikai romantikus tinivígjátékokkal az a baj, hogy nagyon gyakran még ha jó is a téma, jól is kezdődik a film, elmegy a gagyi és közhely felé. Sajnos ez a film sem kivétel.
Tiniként láttam, és annyira szipiszuper volt, hogy a barátnőinkkel szintén ilyen dilibogyó szabályokat hoztunk be :) A film nagyon jól össze van rakva, nagyon sok humorral és tipikus csajos, tini dolgokkal. Tiniknek kötelező. Vicces és egyben tanulságos film is.
Huuu tipikus tinis film. A jó kislány a és a rosszak. És mindenki megkapja a büntetését. Bizony-bizony, bár szerintem igazán jó szórakozás. Mindenkinek ajánlom aki szereti az ilyesmi "alap" sztorikat, és nem szükséges neki valamilyen girbe-gurba történet.
Esős őszi napon sok sok margaritával és csajokkal. De egyébként nagyon béna és idétlen, idegesítőek a vihogások, nincsenek színészi alakítások, van próbálkozás arra, hogy milyenek a tinilányok egymás között, hogy megy a pszichológiai bántalmazás, de ... Több
Egyik régi kedvencem.Vasárnap délután bármikor újra megnézném.Szerintem jól bemutatja az iskolába járó fiatalok "gondjait" illetve a mai napig jelen lévő klikkeket.
Nekem bejönnek ezek a filmek, de csak azért mert paródiaként nézem őket, meg hogy mindenre rátesznek még egy lapáttal, minden el van túlozva és karikírozva, és így már nézhető, sőt még vicces is időként. Miniszoknyás tinik civódása popcorn módra.