Becstelen brigantyk

Inglourious Basterds

2020.10.13 Ildikó Bacskai

Mindenki haragszik

Ez nem csak egy újabb náciutálós film, imádom Tarantino humorát , szuperek a megírt szerepek és a kivitelezésük is, remekül kivitelezett jelentek amin szétizgulhatod magad és persze elég sok vér és lövöldözés a megszokott stílusban.

2024.02.03 Lóri Ádámcsik

Kategóriájában kiemelkedő

A Top 5 Tarantino-film egyike. Minden el lett találva. A szereplők, a történet, a látvány, a karakterek, a feszültség, a fordulatok. Izgalmas és szórakoztató lett röviden, tömören! Ajánlom!

2016.01.25 szaka123

Nagyon nagy film. Hozta, amit elvárunk egy Tarantino filmtől. Örülök, hogy Brad Pitt is feltűnik, jól hozza a karaktert. Érdemes eredeti nyelven nézni, a sok nyelv miatt. Waltz francia-német, és Pitt olasz nyelven, hát hatalmas volt! Érdemes megnézni, szvsz! :)

2018.12.07 harnas1207

Ez volt az a film, aminél végképp elvesztettem a türelmem a Tarantino filmek iránt. Igazából itt még nem is a vontatottság és az unalom volt a baj, hanem a szereplők totális unszimpatikussága. Brad Pitt karakterétől öklendeztem, csak úgy mint a film ... Több

2017.03.06 Hedy0809

Nehéz élmény...

A színészek zseniálisak, néha el is felejtettem, hogy ez csak egy film. Elég erőszakos, itt-ott behunytam a szemem, de valahogy mégis muszáj végignézni. Nem igazán kedvelem a hasonló témájú filmeket, de ez tetszett. Brutális, felkavaró, látványos...és még vicces is.

2024.07.08 Jager

Egyszer látni kell mindenkinek

Érdekes, hogy a legelső megtekintéskor annak idején nem tetszett a Becstelen brigantyk, mert meghamisította a történelmi tényeket (mint azt, hogy Hitlert sikeresen megölték Franciaországban az ellenállók és britek egy moziban). Aztán megtanultam értékelni a film finomságait, mint a rendezés, a karakterek az alakítások és a sajátos humor, ami a filmből árad. Ma már az egyik nagy kedvencem lett. Óriási Christoph Waltz alakítása (ő a legjobb), de Mélanie Laurent és Brad Pitt is emlékezetes. Értékelésem: 4 csillagnál nem is lehet kevesebb.

2024.01.10 Mizantróp

Tarantino legjobbja egy zseniális film

Tarantino legjobb filmje, a Becstelen brigantyk egy zseniális film. Nagyok jók a karakterek, és remek színészek jelenítik meg ezeket briliáns alakításokkal. A két legkiemelkedőbb: Christoph Waltz az SS ezredes szerepében és Brad Pitt mint amerikai tiszt. Az utóbbi által megjelenített Aldo Raine hadnagy az utóbbi 20 év egyik legjobb filmes karaktere. Természetesen 5 csillagos produkció, utánozhatatlan stílussal és minőségben. Legalább tucatszor láttam. Egyes részeket kívülről tudom. Tarantino 10 filmje közül egyik sem ennyire jó.

2018.07.30 Norbi

Tarantino ismét megmutatta, hogy hírneve nem hiábavaló. Remekmű lett ez a film, jól kidolgozott történésekkel, és még jobb színészi játékkal fűszerezve.

2025.03.09 Tomipapi

Ez volt az a film, amit nem tudtam hova tenni a filmek között. Neves színészek. Neves rendező. A történetben is volt potenciál. Mégsem tudtam azonosulni vele. Játékfilmek túl brutális. Történelmi hitelesség szempontjából sem valós. Olyan volt, mintha... Több

2016.01.17 beero88

Egyáltalán nem volt képes lekötni a figyelmemet ez a film. Állandóan csak azt vártam, hogy vége legyen annyira untatott. Valahogy maguk a karakterek sem érintettek meg így hát ez most nem jött be.

2015.02.26 andor50

Nekem jobban tetszett mint a ponyvaregény. Annyira bejött, hogy megvettem könyvben a forgatókönyvét. Annyira jó jelenetek vannak benne, hogy el sem tudnám dönteni melyik a kedvencem. Christoph Waltz megérdemelte az OScar-díjat ezért az alakításáért, zseniális.

2017.02.13 MKristijan

Mikor valaki bemondja ennek a filmnek a címét, az ugrik be, hogy nagyon beteg. Ötletesen összerakott a történet, persze a mészárlás sosem jó. De ennek a filmnek jól áll, titkon mindenki Hitler bukását akarja/akarta látni. Ez egy érdekes felvetése ennek.

2024.12.05 Disztópia

Zseniális film Tarantinótól

Quentin Tarantino egyik legjobb filmje a Becstelen brigantyk. Az alapsztoriban szereplő briganty csoport, melyet zsidó katonákból verbuváltak a II. világháború alatt olyan célból, hogy diverzáns akciókkal gyengítsék a hátországi német megszállókat Fr... Teljes kritika

2019.04.12 MidoD7

Hát engem nagyon megszerzett magának ez a film. Nagyon jól meg van csinálva minden. Nagyon élveztem. A látványvilág pont olyan, amilyet elvár az ember.