Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
60

Milliárdos fiúk klubja (2018)

Billionaire Boys Club
Filmadatlap
 
28
Szereplők
9
Vélemények
13
Képek
2
Videók
 
Timcsi   2019. 01. 26.

legújabb vélemény

Érdekes film a pénz és a hatalom utáni vágyról. Meddig vagyunk hajlandóak elmenni?

 
indingo   2018. 12. 15.

Sokkal többet és jobbat ígért a története. Elég lassú volt és a feszültséget sem tudták jól adagolni! Közepes


 
ArpiHajdu és Réci   2018. 12. 27.

Vérbeli üzletemberek vagy hisztis kisfiúk?

Kell egy kis csalódás is így év végére. Nem mondom, hogy óriási elvárásokkal voltam a film iránt, hiszen az ilyen igaz történeten alapuló meggazdagodós karriertörténetek mostanában kissé túlzottan hemzsegnek a filmkínálatban, s hát Scorsese és DiCaprio közös bravúrja, a Wall Street farkasa elég magasra tette a lécet ebben a zsánerben. De érzem kicsit Adam McKay A nagy dobás című filmjének hatását is, a film elején mindenképpen, ahogy próbálják a nézőt beavatni a tőzsdei fogalmak rejtelmeibe, persze ezek a kiszólások és magyarázatok mindig kissé idegennek hatnak, nélkülük azonban elvesznénk a történetben is, tehát utáljuk ugyan őket, mégis elengedhetetlenek. A Milliárdos fiúk klubja azonban már csak ígéretes szereplőgárdája miatt is felkeltette érdeklődésemet. Mind Taron Egerton, mind Ansel Elgort a tehetséges fiatal színészek táborát erősítik, s még egy fontos dolog, volt akkora bátorsága a készítőknek, hogy nem kaszálták el Kevin Spacey jeleneteit még a szexuális zaklatás botrány kirobbanása után sem. A film eleje még pozitívumokat sejtet, bár már itt gyanúsnak tűnhet a két főszereplő, Dean és Joe kissé túlontúl hirtelen jött üzleti együttműködése. Miért bízik meg Joe ilyen mértékben valakiben, aki az iskolában azokkal az emberekkel volt jóban, akik megkeserítették az életét? De még ha ezen túl is lendülünk, fájóan bántó Joe naivitása, ahogy nemcsak az üzlettársaiban, hanem a ... több»

 
VvV   2018. 12. 27.

Amerika új üdvöskéivel a főszerepben egy közepes történet. Nem volt rossz, de a bummm érzés elmaradt.

 
Bazzzsi   2019. 01. 05.

Rém gyenge a történet. Annyira összecsapott munka, kár volt rá a mozijegy.

 
Denisqoo   2018. 12. 12.

Jól ismertem a történetet, ami alapján a film készült, és úgy is voltam vele, hogy érdemes lesz megnézni a Milliárdos fiúk klubját, hogy mutat majd a dolog a filmvásznon. A sztori adott volt, a színészekre aligha lehet panasz, de az egész együtt? James Cox szerintem egyszerűen félreértette a saját filmjét, és készített egy tökéletesen érdektelen és dinamikátlan mozit, aminek bérelt helye lesz az év végi 'legrosszabb 2018-as filmek' listáján.

 
lexlutor   2018. 12. 11.

Ezt a filmet nagyon egyszerűen össze lehet foglalni: remek alapsztori, amit egészen parádés szereplőgárdával pocsékoltak el. Komolyan mondom, nem értem, mit lehetett ezen ennyire elrontani. Rettenet unalom, semmi atmoszféra, áh, ez így pazarlás. Őszintén mondom, ez a film nagyon is kihagyható, spórold meg magadnak az élményt, ha már nekem nem sikerült.

Kevin Spacey
Ansel Elgort
Taron Egerton
Emma Roberts
Ansel Elgort
Ansel Elgort
Emma Roberts
Taron Egerton
Ansel Elgort
Taron Egerton
Ansel Elgort
Emma Roberts
Ansel Elgort
Ansel Elgort

A film összbevétele 2 456 877 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 10 313 860 forintot termelt. A hazai mozik összesen 6 484 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ansel Elgort és Suki Waterhouse A lázadó (2015) után ismét együtt állt a kamerák elé.

(hp)
 

Ansel Elgort és Kevin Spacey második közös filmje a Nyomd, Bébi, nyomd! (2017) után.

(hp)
 

A Milliárdos fiúk klubjának történetét 1987-ben dolgozták fel egy tévéfilmben. Judd Nelson, aki a 2018-as változatban Ryan Huntot alakítja, szintén játszott a szóban forgó filmben, ezúttal azonban Joe Hunt szerepében láthatjuk.

(hp)
 

A világ összes pénze (2017) című filmmel ellentétben a Milliárdos fiúk klubjából nem vágták ki a szexuális zaklatási botrányba keveredett Kevin Spacey jeleneteit.

(hp)
 

Eredetileg Emma Roberts alakította volna az Amerikai Horror Story ötödik szezonjának főszerepét, de a Milliárdos fiúk klubja miatt végül visszamondta a szereplést.

(hp)
 

Az alkotók 2010-ben jelentették be, hogy megfilmesítik a Milliárdos fiúk klubjának hihetetlen, de igaz történetét. A forgatás 2015-ben zajlott, azonban nem sokkal az eredetileg tervezett bemutató előtt robbant ki Kevin Spacey szexuális zaklatási botránya, mely alaposan rányomta a bélyegét a marketingjére, így a dráma csak hosszas halogatás után 2018. nyarán került a mozikba.

(hp)
 

A film valós eseményeket dolgoz fel. A történet alapjául szolgáló történet a 80-as években történt meg.

(hp)
 

A film 2018. július 17-én debütált a VOD-szolgáltatók kínálatában, épp egy hónappal a mozis premierje előtt.

(hp)
 

A filmet gyakorlatilag a porba döngölték a kritikusok. A RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon jelenleg is mindössze 8 százalékon áll.

(hp)
 

A film a premiernapján mindössze 126 dollár termelt tíz mozivásznon. Ez Kevin Spacey pályafutásának legalacsonyabb bevételű premierje.

(hp)
 
Kevin Spacey hattyúdala egy nyolcvanas években játszódó Ponzi-történetben. több»
 
Közel kétórás, remek gyorstalpaló, amit mindenképpen nézz meg, ha mostanában gondolkodsz a tőzsdézésen vagy egyéb befektetési manőveren: pontosan tudni fogod, hogy mit NEM szabad csinálnod, különben súlyos árat fogsz érte fizetni. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.