Nem vagyok kifejezetten Marvel rajongó vagy követö, de a Bosszúállók nagyon megfogott. látványvilágát, karaktereit tekintve tökéletes, teljesen elvarázsolt.
Rendkívül szórakoztató film ez. Könnyen szerethetőek a karakterek, ami nagyon fontos tud lenni és persze a történet, ami nélkül nem is lenne jó film. Egyik nagy kedvencem és csak ajánlhatom.
Igazi rosszfiú kontra jófiúk marvelfilről van szó a jobbik fajtából. Nagy tetszett. Ezt kifejezetten többször is megnéztem moziban olyan izgalmasnak találtam. Valahogy nagyon elkapták a hangulatot. Remélem még sok folytatása lesz bátran ajánlom mindenkinek
A legeslegjobb képregény adaptáció amit valaha filmre vittek.Háromszor néztem meg moziba. Persze már szépen felépítették a csapat minden tagját, de anélkül is nagyszerű lenne.Páratlan film jó történettel Marvel legnagyobb hőseivel.Ha ez a filmet néze... Több
Hollywood újabb mérföldköve. Így kell összehozni több filmet egy nagy egésszé! Ám a film előtt érdemes az előzményeket megnézni.
A Bosszúállók filmek tökéletesen vegyítik a klasszikus marvel képregényfilmeket. Aranyos hogy milyen könnyedén össze tud a stúdió rántani egy klasszikus képregénygenerációt egyetlen filmbe összesítve minden jó és rossz tulajdonságaival együtt. Zseniálisan működött.
A legeslegjobb akció és sci-fi film amit láttam. Eleve már az, hogy Marvel film számomra maga a kánaán. Imádtam az egész filmet elejétől a végéig. Minden percben volt valami ami miatt nem tudtam megunni.
Nekem ez a Bosszúállók jobban tetszett, mint a 2.rész. Itt sokkal nagyobb hangsúlyt kaptak a hősök, mindegyik reakcióit, jellegzetességeit, stílusait láthattuk, ahogyan találkoznak egymással, ami kiemeli a filmet.
A Marvel univerzum legjobb darabja. Nem csak azért, mert minden szuperhős itt van szinte, hanem mint önálló film is. Mind közül ez a leglátványosabb és legpörgősebb. A történetbe kár belemenni, ez nem erről szól. Persze ne legyen buta (nem is az), szóval geek-eknek meg másoknak is kötelező darab.
Nagyon felkapott film, de engem nem fogott meg, a karakterek több-kevesebb sikerrel a helyükön vannak, de unalmasak. A cselekmény kiszámíthat, egyszer elég volt.
3szor próbáltam megnézni és nem sikerült. Valahogy nem jött át, de lehet csak ez az erőltetett akciófilm vonal miatt. A színészi játék sem valami meggyőző. Azért sajnálom hogy ezek a filmek dollármilliókat hoznak
A film igencsak kettős érzést keltett bennem. Az a baj, hogy úgy volt szórakoztató, hogy közben semmiféle eredetiség látszatát sem keltette bennem. Látvány és humor rendben volt. A feszültség, a dráma és a forgatókönyv rovására. És igazából minden má... Több