Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Bubba Ho-Tep (2002)

Bubba Ho-Tep
Filmadatlap
 
18
Szereplők
4
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Galéria (13)

Videók (1)

 
elekm90   2021. 06. 17.

legújabb vélemény

0

Önmagában nem lenne egy nagy eresztés, bár az eredetisége miatt jár a pont. Viszont a két központi karakter, különösen Bruce Campbell alakítása, és ez az egész ordenáré Elvis jelenség sokat dobnak rajta.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 20.

0

Nagyszerű film,amit nem elég,legalábbis nekem,egyszer megnéznem.A humor fenomenális,és Bruce Campbell nagyon kitesz magáért.Sziporkázik ebben a zseniális moziban.Szinte minden műfaj képviselteti magát,de ez nem is baj,annál több ember megkedvelheti.

 
Owotonor   2020. 01. 13.

0

Adott egy mocskos szájú Elvis hasonmás kinek szövegelésétől padlót lehetne fogni. Szépen működteti a dráma - vígjáték - horror kombót a Phantasm rendezője. Remek egyveleget alkot - lehetett rajta szomorkodni dramaturgiai perspektívából kicsit ámde an... több»

 
D. Wolfe   2016. 04. 19.

0

Nagyon érdekes ötvözete a horrornak és a keserédes dráma-vígjátéknak. Kimondottan olyan film, amihez fogható nem sok készült. Egyedi a hangulata, az operatőri munkája és a maga módján a története is. Első hallásra furcsának tűnik, de mesteri alkotás... több»

A film összbevétele 2 003 420 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet 30 napig vették fel, ami elég hosszúnak számít egy kis költségvetésű filmnél.

(dulkap)
 

Habár a főkarakter Elvis, egyetlen Elvis Presley dal sem hangzik el a filmben. A rendező Don Coscarelli elmondta, hogy a költségvetés felét elvitték volna a szerzői jogdíjak, ha felhasználták volna Elvis zenéjét.

(dulkap)