Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
23
Képek
8
Videók

Érdekességek: A gyilkos járat (2022)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film 81 565 520 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 44 896 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Michael Shannon és Aaron Taylor-Johnson korábban a 2016-ban megjelent Éjszakai ragadozók című filmben szerepeltek együtt.

(csd)
 

A Bullet Train első trailerében a Bee Gees Stayin' Alive című dala három nyelven is felcsendül: japánul, spanyolul és angolul.

(csd)
 

A Sony vezetősége a film kapcsán figyelt fel Aaron Taylor-Johnson alakítására, amely után felajánlották számára a főszerepet a Kraven, a vadász című filmben.

(csd)
 

Bryan Tyree Henry és Zazie Beetz korábban a 2016-ban megjelent Atlanta és a 2019-ben megjelent Joker című filmeken dolgoztak együtt.

(csd)
 

Brad Pitt és Logan Lerman korábban a 2014-ben megjelent Harag című filmben szerepeltek együtt.

(csd)
 

Brad Pitt és Sandra Bullock első közös filmje.

(csd)
 

A film Kôtarô Isaka 2010-ben megjelent "Maria Beetle" című regénye alapján készült, amely Isaka első angol nyelven megjelent kötete.

(csd)
 

A filmben látható rázósabb jelenetek 95 százalékát Brad Pitt kaszkadőr nélkül csinálta meg.

(csd)
 

A film rendezője, David Leitch és Brad Pitt korábban olyan filmeken dolgoztak együtt, mint a Harcosok klubja, Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi, Trója, Mr. és Mrs. Smith. Brad Pitt egy kisebb cameo erejéig felbukkant a Deadpool 2. filmben.

(csd)