Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Lelkek karneválja (1962)

Carnival of Souls
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
Filmdoki   2019. 01. 05.

legújabb vélemény

0
Kis költségvetés, nagy hatás

Amerika, az 1960-as évek elején. Herk Harvey, filmoktató épp átutazóban van Salt Lake cityn, amikor megpillantja a város melletti elhagyatott parkot. A látvány megbabonázza, és elhatározza, hogy bizony készíteni fog egy filmet, melyben ez a hátborzon... teljes kritika»

 
Filmbarbár   2018. 12. 25.

1

Amatőrfilmes alkotás, kis költségvetésből elkészítve. Mai szemmel nézve talán kevésbé hatásos film, néhol inkább mosolyogni lehet a sutaságain, és szerintem a rutinos mozizó az első öt perc után sejteni fogja a végkifejletet, legalábbis számomra a be... több»

1
 
Timejja   2015. 07. 13.

0

Hátborzongató alkotás, ami mintegy megágyazott a tudatalattival foglalkozó pszichothrillereknek. Miután láttam, azóta is gyakran töprengek rajta, hogy akkor mi történt és mi nem, bár tudom, felesleges, de ebből is látszik, hogy ez egy jó film, amit látni kell.

 

A film leforgatásának összes költsége csupán 30 000 dollárt tett ki.

(Filmbarbár)
 

A film szerepel Steven Jay àltal szerkesztett, 101 horrorfilm film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című filmkritika gyűjteményben.

(Bogi87)
 

A film eredetileg 84 perces volt, azonban az autósmozi tulajdonosok megvágták 75 percesre, hogy több vetítés is beleférjen.

(rbernadett)
 

Candace Hilligoss filmes debütálása.

(rbernadett)
 

A filmet 3 hét alatt forgatták.

(rbernadett)