Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
87
Filmadatlap
 
126
Szereplők
52
Vélemények
47
Képek
1
Videók

Vélemények: Castle (2009)

 
AngelCass   2020. 01. 08.

legújabb vélemény

Egy szórakoztató délutáni program azoknak akiknek már túl durva a Dr. Csont és nyomozásra vágynak de nem CSI stílusban hanem egy kis romantikával és humorral megfűszerezve . Nekem kissé életszerűtlen az alap történet,hogy komoly gyilkossági nyomozó mellé egy terepgyakorlat nélküli krimi írót engednek, pedig én a Psych-dilis detektíveken nőttem fel. Bár most nézve a politikai helyzeteket,hogy az kerül vezetőségbe akinek távolról sincs köze az adott dologhoz, lehet egyre több ilyen eset fog születni a való világban is .Na de vissza a sorozathoz a kezdetleges idegenkedés átugorva egy igen csak dinamikus párost kapunk , Castle személyisége lehet kotnyeles de épp annyira bájos és ami tetszik benne hogy észrevehető a karakterfejlődés is.Társa a nyomozó Becket a profizmus oldalát képviseli. A szerelmi szál nem annyira vált be, de ha a kulisszák mögé nézünk akkor láthatjuk hogy a főszereplők között nem volt meg a kémia . Ami viszont tetszett az Castle családi szála a bohókás anyja az apa-lánya részek. Összességében egy kellemes humoros lightos sorozatot kapunk, ahol nem kell szigorúan minden részt követni,hogy le ne maradjunk a főszálról.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

Egy vegyes sorozat, nemcsak nyomozásról szól, hanem az érzelmek is rendesen benne vannak. Szerintem egyszer nézhető.


 
indingo   2017. 04. 10.

Van benne minden. Szerelem, izgalom, humor, nyomozás, meg egy kis család. Szeretem ezt a sorozatot, de nem esem kétségbe ha kimarad egy-két rész. A mindig összejövő főszereplők nekem már picit kezd sok lenni.

 
beero88   2016. 01. 16.

Bármikor szívesen újra tudnám nézni az első részektől kezdve annyira szerethető sorozat. Minden egyes karakter olyan aki mellett nem lehet elmenni. Castle pedig egyenesen oltári.

 
Szivárvány1   2016. 11. 19.

Nagyon jó sorozat. Izgalmas, bár az alapsémája a részeknek folyton ismétlődik de a zseniális színészi alakítások még ezt is elfeledtetik a nézővel. Castle karaktere az egyik legjobb tv-s karakter. Nagyon erős és főleg ő viszi el a sorozatot a hátán. Kate és Castle szerelmi szála pedig érzelmeket visz a nyomozós sorozatba:)

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Azt hittem, hogy az lesz az egészben a poén, hogy nem is történtek meg az események, gyilkosságok csak Castle vetette őket papírra! Izgalmas sorozat, igényes a kivitelezése.

 
VvV   2018. 11. 11.

Castle kedvelhető karakter, bár eléggé bénácska és esetlen, de mindig neki vannak jó ötletei az adott üggyel kapcsolatban. Közepes sorozat.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

Főleg Stana Katic miatt kezdtem bele a soriba, de nem bántam meg. Izgalmas és komikus volt sokszor végignézni ahogy a két fő karakter, a nyomozónő és az író évődik egymással, pedig nyilvánvaló, hogy tetszenek egymásnak. Izgalmas pörgős sorozat remek háttértörténetekkel. A zenéit kifejezetten imádtam.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

Tök hülyeségnem tartom, hogy egy krimi írót foglalkoztat a rendőrség. Persze. Amúgy voltak egészen jó és érdekes részek is amiket nagyon bírtam.

 
harnas1207   2019. 12. 28.

A tv sorozatok világának egy újabb tucat példája. Castle sem nem izgalmas, se nem érdekes. Arra jó, hogy elalváshoz bekapcsold.

 
Dodi   2015. 01. 30.

Szerintem egy tipikus krimis sorozat, nem sok különlegességet látok benne! Legfeljebb átlagos.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Kicsit csalódtam benne. Az évadok nehezen fedik egymást és a részek rosszul fedik egymást. Kicsit elcsépelt részek és rossz történetvezetés mellet csak közepesre értékelem.

 
bgnz367   2017. 04. 19.

Az utolsó percig nem tudtam megunni Castle humorát. Az egész sorozatot feldobta és megfűszerezte, az ő jelenléte. Egy egyszerű nyomozós sorozatból valami fantasztikusat kreáltak.

 
Gigi   2016. 12. 28.

Nem az egyes esetek és a nyomozás az, ami megfog, hanem a karakterek. Azok viszont nagyon!

 
Timcsi   2016. 06. 21.

Eléggé izgalmas sorozattá nőtte ki magát, nagyon érdekese az egyes részek és jók a karakterek.

 
Greeta   2017. 12. 09.

Az évadok előre haladtával kezd egy kicsit kipukkadni a lufi. A történet semerre sem halad. Vannak benne izgalmas részek, de sajnos már egyre kevesebb ilyen van.

 
Bob   2016. 08. 31.

@Kardos Ez a lényege az egész sorozatnak. Szerintem már az első részből lehetett tudni, hogy később erre számíthat a néző. Nálam simán 5 csillag!

 
authorgirlll   2018. 02. 18.

Az egyik kedvenc krimim. Az első négy évadba nem igazán tudok belekötni de a hetedik- nyolcadikban már voltak kivetni valók. Bírom a karaktereket és azt hogy a nézőpontjaik mellett a végéig kiállnak. A sorozat vége kicsit hirtelen volt számomra.

 
goat2000   2016. 11. 15.

Ez egy igen jó krimi vígjáték sorozat. A főszereplőkkel jól lehet azonosulni, minden epizódban történik valami érdekes. Egyszerűen megunhatatlan.

 
padfoot8925   2015. 06. 24.

Maguk az ügyek talán átlagosak ámbár sokszor akad, hogy megfűszerezik valami extrával. Szeretem mert a karakterek könnyen kedvelhetőek. A sorozat pedig nagyon jól működik így.

 
trixxy   2016. 12. 21.

Igazán jó sorozat, szerethető szereplőkkel, sok poénnal de azért elegendő akcióval. Remek szórakozást nyújt minden egyes rész, ahogy megyelőre a sorozat a részek nem laposodnak el.

 
Kardos   2016. 07. 31.

Nem lett volna rossz az első évad, ha nem mindent Castle és Beckett szerelmi szálával akartak volna erőltetve mozgatni az egész történetet. Ahogy összejöttek és összeházasodnak a sorozatban, számomra meg is halt ez a sorozat.

 
Bog1   2016. 07. 16.

Na ez az egyik legjobb nyomozós akciófilmsorozat, amit bármikor el tudok nézni, de ami még nagyobb szó még anyukám is bármikor nézni tudja. Ez is jelzi hogy milyen minőségű, rugalmas, izgalmas sorozatról van szó. Mindenkinek ad valami újat és minden életkorban is .

 
anita9215   2016. 05. 19.

Mocskosul jó sorozat volt az elejétől a végéig. Engem nagyon megvett azzal, hogy egyedi stílusa volt. Humoros és meghökkentő is tudott lenni tele izgalommal. Nem is kérdés, hogy mennyire nagyon fogom hiányolni. Kár, hogy vége lett.

 
adamkatka   2016. 09. 18.

Ahogy néztem a részeket, egyre inkább megfogott a sorozat, szerethető, egyedi karakterei közül mindenki tud választani kedvencet, aki miatt érdemes nézni. Nem egy átlagos sorozat.

 
Mr. Z   2015. 06. 05.

A krimi az egyik olyan sorozattípusom amiben kell valami extra ami megfog. Hát Castle karaktere épp ilyen volt. Gyakorlatilag mintha valami felnőttre nőtt gyerek lenne. Tetszik ezzel a gyermeki lélekkel megáldott komikus író és Beckett is szuper színésznő. Évadról évadra követem őket és nem tudom megunni, akkor sem ha az ügyek amiken dolgoznak van ami kissé klisés és megszokott. A karakterek dobják meg erősen a sorozatot.

 
valery   2017. 01. 24.

Az elmúlt évek sorozatai közül kiemelkedik, kedvenceim közé tudom sorolni, mert jók a karakterek és szerethetőek. Minden részben van egy jó történés ami köré a sok izgalom és kaland épül...

 
Igob1   2016. 07. 22.

Remek detektív sorozat és nagyon klasszikus története van, már már egysíkúnak mondható de nagyon szép lett akkor is a történet megoldásai. A főszereplő páros miatt nézik főleg az emberek sokszor, akárcsak én. Tényleg akárki rá tud szokni.

 
Bogi   2016. 04. 27.

Régebben, az első, második évadban még eredeti volt, izgalmas. Kikapcsolta az embert, ha akarta ha nem. A főhősnő személye pedig gyönyörű, erős, makacsul kitartó, erőteljes karakter. Pont a kedvencem. Stana Katic tökéletes a szerepre. Én vele azonosulok minden egyes részben és mennyei ez által a sori:) Többnyire egy sémára mennek a részek, de akkor is megvan a maga varázsa ami miatt mindenképpen érdemes egyszer ledarálni mindenképp:)

 
K.bogi   2016. 07. 21.

Zseniális és Sexy sorozat. Méltántalanul kevesen ismerik szerintem Magyarországon és ezen sűrgősen változtatni kellene. nagyon izgalmas, vicces és pont annyi romantikus vonulata van Castleel és Beckettel ami pont tökéletes. Bár tény hogy klasszabb volt míg nem jöttek össze teljesen ,de sosem lehet tökéletes minden.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.