Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
natali1925   2020. 09. 19.

legújabb vélemény

XXX

NAGY MELL - https://numl.org/zut

 
Dorkateo   2020. 07. 17.

Könnyed, francia mese

Olyan ez a film, mintha egy minisorozat középső része lenne. Nem rossz, csak mintha hiányozna az eleje meg a vége. Valahogy olyan kevéssé éri el a lényeget, a valós mondanivalót. A történet tulajdonképp megmagyaráz egy szerelmi háromszöget, hihetően, kedvesen, francia módra. Az érzelmekre hat, szépen, de nem túl mélyen. Azért az a gondolat, hogy nem dobjuk, ami nem működik, hanem megtanulunk vele élni... bármilyen banálisnak hangzik is, mélyen igaz. (Ja, és Nuno Lopez - Bertram - szívdöglesztő....)


 
robcsi005   2020. 08. 09.

Tetszett, hogy a film nincs túlbonyolítva, de összességében eléggé felejtősre sikeredett a koncepció. Jókat lehetett rajta nevetni, de nem érzem azt, hogy valaha még megfogom nézni.

 
robcsi005   2020. 08. 06.

Egészében véve egy nagyon kellemes hangulatú és humorú film, amit szerintem bármikor elő lehet halászni és megnézni. Alapjában véve rém egyszerű a sztori, ennélfogva pedig nem is üli meg az ember gyomrát. Nagyon imádtam!

 
tomvétsz   2020. 08. 04.

Nehéz témát dolgoz fel, viszont megfelelő humorral és érzékenységgel kezeli. Ahogyan felfedi az emberek reakcióit és viselkedését, néha döbbenetes, néha megható. Habozás nélkül csak ajánlani tudom.

 
Toncsi   2020. 08. 01.

Gondolkodásra késztető, erős adaptációja egy olyan problémának, amin mélyebben csak akkor elmélkedünk, ha mi vagy a környezetünk érintetté válik. Azzal nem értek egyet, hogy vígjáték besorolást kapott, sokkal inkább nevezném humorral átitatott. drámának.

 

Eric Lavaine nyolcadik egészestés filmjére a korábbitól eltérő technikai stábbal dolgozott. Korábbi állandó munkatársa, François Hernandez operatőr helyett ezúttal Antoine Roch-ra esett a választása, de lecserélte a rendezőasszisztensét is Mathilde Cavillan-ra.

(hp )
 

Eric Lavaine rendező immáron harmadik alkalommal dolgozott együtt Alexandra Lamyval. A színésznő játszotta korábbi filmjei, a Vissza a mamahotelbe és a Te válassz! főszerepét is.

(hp )
 

A film rendezője, Eric Lavaine személyesen is jól ismerte a sztori alapjául szolgáló könyv szerzőjét, Barbara Halary-Lafondot, akinek a férje egy lövöldözés következtében megvakult.

(hp )
 

A Titkok és igazságok története Barbara Halary-Lafond önéletrajzi ihletettségű regényén alapszik.

(hp )
 

A film összbevétele meghaladta az 5,5 millió dollárt.

(hp )
 

A Titkok és hazugságokra 715 ezernél is több mozijegyet adtak el Franciaországban.

(hp )
 
A Titkok és igazságok beleesett egy csapdába: emberi akar lenni azáltal, hogy a klisés drámázást és a filmes kereteken belül megszokott hisztiket és konfliktusokat megpróbálja hétköznapi módon kezelni. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.