Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
48

Bűnös utakon (2015)

Criminal Activities
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
HercegPeter   2018. 05. 27.

Közelebb van az akció-vígjátékhoz, mint thrillerhez. Nem mondható kiszámíthatónak, vagy klisésnek, de így sem túlságosan izgalmas. Egyedül a végén a csavar az, ami dob az egészen, de addig át kell verekednünk magunkat pár unalmas párbeszéden. Voltak benne egész vicces jelenetek, de izgalmasak annál kevésbé. Egyszer nézhető.

 
alexxx   2017. 03. 10.

Egészen jól szórakoztam, már az elején is sejtettem, hogy nem lesz minden úgy, mint ahogy az elsőre tűnik, hogy szegény kis áldozatnak is bőven lesz szerepe abban, ahogy a dolgok alalkultak.


 
Megamovie   2018. 08. 01.

Egy egész jó fekete humorral átszőtt thriller. Travolta is meglepően jól alakít benne,sokall jobban bejött mint az idei filmje a Gotti.

 
Buffy   2016. 04. 21.

Gengszterkedés, kétségbeesés, különleges, megdöbbentő befejezés. Elmondható, hogy végig egyfajta érdektelen hangnemet ütögetett. Egészében semmi extra...Egyszernézős, kibírható.

Dan Stevens
John Travolta
John Travolta
John Travolta
Jackie Earle Haley
John Travolta
John Travolta
Michael Pitt
 

Jackie Earle Haley rendezői bemutatkozása.

(dulkap )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.