Kellemesen csalódnom kellett ebben a filmben. Totál elzárkóztam tőle hogy akárcsak bele pillantsak. Esélyt se akartam adni neki ami mint így kiderült utólag hatalmas hiba lett volna. Szóval ha bármi kétségeid vannak is, adj neki egy esélyt.
Én megmondom őszintén, nem értem azokat, akik szerint ez egy "alap" film meg klasszikus. Szerintem rémesen gagyi poénok vannak benne, semmi ötletesség nincs benne, csak ökörködés végig az egész. Engem a magam részéről nem nyűgöz le.
Imádom ezt a sorozatot, szerintem ez a legjobb darab az összesben. Mérföldekkel jobb, mint az első, a harmadik meg már kicsit erőltetett volt nekem. Leslie Nielsen volt a legnagyobb sztár a paródia kategóriában, senki nem csinálja úgy, mint ő. Kár, hogy ma már nem csinálnak ilyen jó filmeket.
Jó kis film, bár szerintem nem a legjobb a sorozatból. Nekem az első sokkal jobban tetszik, de általában véve sem a Csupasz pisztoly szerintem Leslie Nielsen legjobb projektje, az inkább talán az Airplane lenne, én azt szeretem a legjobban.