Mert a folytatás ugyanolyan zseniális mint az első rész. Amit Frank Drebin leművel a Fehér Ház vacsoraestélyén! És Sztankay István hangja, ahogy nyámnyog. Csodálatos!
Leslie Nielsen egy korszakos zseni,és a mostani idők legnagyobb nevettetője.Szinte minden filmje a rekeszizmokat támadja.Plusz a Csupasz Pisztoly filmek a jobbak közé tartoznak.Sőt a legjobbak közé.
Akinek tetszik a Sziki-szökevény, az Airplane!, a Nagy durranás-filmek, annak ez is tetszeni fog. Aki nem kedveli ezt a fajta humort, annak kár rá időt pazarolni. Bármikor szívesen nézem újra.
Folytatódik az eszetlen rendőrség még eszetlenebb alkalmazottjának története. Frank Drabin hadnagy ezúttal egy igen értelmetlen ügyben nyomoz ami öko ugyan de nem valami izgalmas. A fő gonoszok indoka a gonoszkodásra mindössze annyi hogy nincs kedvük... Több
Csupasz pisztoly trilógia, Airplane!, Nagy durranás 1-2, Mafia, Top Secret, Horrorra akadva 1-3... Ma már nem készülnek ilyen vígjátékok. A mai világba bele sem férne már ez a fajta, egyáltalán nem PC humor, illetve az ember inkább megnéz pár tiktok videót vagy Family guy részt ezek helyett. Szerintem ez volt a vígjátékok aranykora. Semmi nem tudja pótolni Leslie Nielsen mimikáját, bárgyú ripacskodását a szerepében. Ha csak ránézek, nevetnem kell. Ez a kedvenc részem a trilógiából. Rengeteg szállóigét, maradandó élményt köszönhetek neki.
Frank Drebin őrült kalandjai már az első részben is számtalan feledhetetlen percet adtak, és ez nem változik a második kalandban sem. Visszatérnek az előző részből megismert szereplők, és jönnek újabbak is. Az 1991-es film akkor még viszonylag magas költségvetéssel készült, 21 millió dollárból. Ám ezt vissza is hozta... többszörösen. Bár Leslie Nielsen már nincs közöttünk, a filmek megőrizték az utókornak. Ha nem láttad még a Nagyon különleges ügyosztály (Police Squad!) sorozatot (mely bizonyos tekintetben előhírnöke volt a filmeknek), és amelyben Frank Drebin (magyar változatában Drebil) már megcsillogtatta nyomozói géniuszát, mindenképpen nézd meg! Egy valamirevaló filmmániásnak kötelező darab. Aki épp ismerkedik a filmes stílusokkal, nos... annak úgyszintén. Aki szereti a humort és a filmparodiákat, még szép! Ám ne is hallgass rám. Bizton állíthatom, hogy nézd meg nyugodtan, és majd eldöntöd magad! Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!
5. alkalommal néztem meg, de még mindig sírva röhögtem az elején és a végén is. Egyszerűen meguntathatatlan ez a vígjáték.
Nagyon sokszor láttam ezt a vígjátékot. David Zucker rendező munkásságának egyik ékköve. Nagyon jó szereposztás, nagyon jó humorral ellátva, egyik kedvenc vígjáték amit valaha láttam. Leslie Nielsen kedvenc színészem volt. A Csupasz Pisztoly sorozat ... Több
Méltó az első részhez, bár érződik a történeten, hogy folytatás szagú. Az első rész sikeres elemeire raktak még egy lapáttal, ami már néhol inkább fárasztó, mint vicces. A történet már kevésbé egyedi, inkább a beszólásokon és párbeszédeken tudtam kacagni egy jót. Kimagasló paródia film, még 25 év után is.
Még egy ilyen idióta bugyuta sz*r filmet nem láttam. ekkora ökörséget megnézni csupa időpocsékolás. kritikán aluli. minősíthetetlen.
Megint 5 csillag, mint az első résznél, mert egyszerűen ennek a filmnek egy percét sem lehet komolyan venni, és még a legrosszabb pillanatain is mosolyog az ember, hát még az igazi poénokon - amik sokszor a helyzetkomikumot használják ki.