A hercegnő és a sárkány

Damsel

2024.03.09 aliasteáscsésze

A Netflix hozza a szánalmas formáját.

2024.03.11 Victorine

Túl sokat nem vártam tőle, vannak benne megkérdőjelezhető jelenetek, de összességében engem lekötött, Millie-nek nagyon jól állnak ezek a „kosztümös” szerepek, szerintem itt is jól alakított, a sárkány is kifejezetten tetszetősre sikerült!

2024.06.21 csontmániákus

Valamit valamiért

Hol volt, hol nem volt egy királyság, amely színaranyban pompázott, termőföldek, mediterrán éghajlat, csicsergő madárkák. Ah, milyen szép idilli táj. Csak azt elfelejtettem mondani, hogy fönt a hegyekbe lakik egy sárkány, akinek időnkét 3 leányt kell feáldoznunk, hogy békén hagyjon minket. Upsz. Nem mind arany, ami fénylik. Volt a fő mondanivalója a történetnek. Összességében egy nagyon élvezhető filmecske, a szett dizájnok gyönyörűek, a berendezés, minden, amit a Netflixtől elvárunk. A történet egyszerű, kifordított hercegnős történet. Millie Bobby Brown hozta a szokásos alakítását, a főhősnőt, aki mindig győzedelmeskedik a rossz felett, bármennyit is szenvedjen. Csak a szokásos. A többi karakter, az úgy nagyjából amúgy felesleges volt. A sárkány pöpec lett. Nem azt mondom, hogy ez egy világmegváltó film, de egyszeri estés kikapcsolódásnak tökéletes. Nem kell rajta agyalni, egy hosszú nap után elég pihentető.

2024.03.11 kaloz44

Ahogy megláttam azt a rúzsos szájat, már le is húztam a filmet, plusz jó volt végig telefonozni alatta.

2024.03.08 SzupiMester

Klassz a látvány, meg a sárkány is dögös, de ez valami ultragagyi egy történet. A beharangozó kicsit túlzás volt.

2024.03.16 Maver17

Damsel

Nagyon jó film. Jó történettel. Szépen fel van építve a cselekmény benne. Szereplők is rendben vannak.

2024.03.08 IdkW

Az eleje izgalmasan indult, aztán jött egy lejtmenet, többször félbehagytam, mert nem kötötte le annyira a figyelmem. Sok gagyi butaság van benne. Nem tudtam eldönteni, hogy ez most gyerekeknek szánt mese, vagy felnőtteknek szóló kaland, hát valahol ... Több

2024.03.21 lexyusz

Ebben a pillanatban végeztem a film megnézésével, így még elég friss az élmény. Már az előzetes alapján felkeltette az érdeklődésemet, így gondoltam, amint lehet, megnézem. A film szépen vitte előre a cselekményt, nem unatkoztam rajta egy percig sem, és a befejezés is tetszett nekem.

2024.03.22 karrraaa

Nagyon tetszett! IMÁDOM!

2024.03.11 Kövi Róbert

Ha bármi lehetsz, legyél sárkány!

Mától megvan a kedvenc mesém. :) Kapja tőlem a pontot, mert nem aludtam el rajta, főleg az én koromban. Meghagyom másnak, hogy kacsának nézze a poént, és puff. Lehet, elfogult vagyok a mostohát és a nagylányt alakító csajszival, de nem nagyon érdekel. A Dűne 2. hozta volna ezt a folytonosságot, és nem enged kiesni a belső mozimból, kapta volna ugyanezt a pontot. Azt tudom tanácsolni, úgy kezdd el nézni mint mese, és elégedett leszel te is. :)

2024.03.11 rkallai318

Nem bírtam végignézni, nagyon unalmas volt, és végtelenül gagyi az egész történet. Sajnálom, mert nagyon vártam...

2025.01.04 fiesta14

A 10 legrosszabb listán van, de...

Egy mese, és így is kell kezelni. Nem tudom, ennél többet ki lehetett-e volna hozni belőle. Számomra szórakoztató volt.

2024.03.08 ofszet

Egész jól indult, aztán gyorsan szétesik. Szerintem nem egy jó film, látszik mit szeretne elérni, de a dark fantasy nyomába sem ér. A forgatókönyvet meg szerintem mesterséges intelligencia írta.

2024.03.14 veetee

Kikapcs

Ne a keresztapa trilógiához mérve kezd el nézni! Engem végig lekötött, teljesen jó kikapcsolódás. 10/6.