Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
76

Ugye boldog vagy? (2019)

Das melancholische Mädchen
Filmadatlap
 
22
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
2
Videók

Filmkritika: Ugye boldog vagy? (2019)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
Elgondolkodtató, kis költségvetéstű, de annál több képi és verbális élményt és információt adó film. Azok fogják szeretni, akik szeretik átbeszélni a filmeket és nem félnek egy kis filozofálgatástól. több»
 
Az Ugye boldog vagy? kvalitásos mozi, alkotójának tehetségéhez kétség sem fér, csak épp ne lepődjön meg senki, ha nem ülnek majd túl sokan mellette a teremben. Itthon ugyanis nagyon elszoktunk a hasonló, több nézői kreativitást igénylő alkotásoktól. több»
 
Őszintén szólva: nem tudom. Nekem az is rejtély, hogy egy potenciálisan ennyire szűk nézőközönséget maga mögött bíró film hogyan tudott eljutni a magyar mozikba. több»
 
Az Ugye boldog vagy? mozi valóban egy elég sajátos tükröt mutat napjainkról, olyan témákat érint, melyek ott vannak az utcán, a munkahelyen, a hétköznapokban, a mindennapi életben, de hogy ki mit lát ezekből, az mind egyéni felfogás kérdése. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.