Na az ilyen mese feldolgozásokért érdemes még nézni ezt a stílus. Nagyon tetszett. Mindenképpen nézze meg aki még nem látta, mert ez a mesefeldolgozás még újat is tud mutatni, ami még nem volt. Angelina Jolie egyik legjobb alakítása szerintem.
Demona karaktere nálunk annyira nem ismert. Nekem tetszett a film, hangulatban remek volt és egy nem szokványos Disney cukros történetet kaptunk. Jolie játéka is hihető.
nekem nagyon bejött hogy a csipkerózsika kevésbé pozitiv vagy hogy máshogy mondjam eredő oldalát is bemutatják. és vicces de nekem sokkal jobban tetszett ez. imádtam demóna karakterét olyan tipik antihős mégis szerethető
Egyszer nézhető. Látványvilágban szép volt, a sztori még érdekes is volt 1-2 helyen, néhol unalmas részek. Átlagos film.
Meglepő, de sokkal jobban tetszett ez, mint a klasszikus rajzfilm. Bár Demóna karaktere egy kicsit emlékezetesebb volt amabban. Milyen jó lett volna látni egy badass Demónát! Pláne Jolie alakításában. Nem bírom őt, mint színészt, de ez a szerep nagyo... Több
Imádtam és halloween - kor Demónának öltöztem. Izgalmas látványos film. Viccek nincsenek nagyon benne , de attól függetlenül kiváló. csak ajánlani tudom.
Különleges nézőpont egy ismert történethez. Angelina Jolie remekel benne, mint a legtöbb filmjében. Végre megtudjuk Demóna inditékát és az az igazság, hogy neki adtam igazat. Végre ő is megkapta a happy endet. Gyönyörű film.
Csipkerózsika, de mégse és mégis jó. Látványvilágilag nagyon ott van. Drámai, izgalmas. Ugyanakkor szerintem kiemelkedik az utóbbi években divatossá vált disney hercegnős mesék filmes feldolgozásai közül.
Nekem tetszett, egyáltalán nem erre számítottam. Jó az alapötlet, ügyesen egyensúlyozott a tipikus disney tündérmese és a darkos fantasy között. A viccek is jók, és a színészi alakítások nem az igaziak. Szóval nekem bejött, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki még gyerek egy kicsit a lelke mélyén.
Véleményem szerint egy izgalmas és remek film jó forgatókönyv alapján rendezett kiváló színészekkel tarkított történet. Mindenképpen érdemes megnézni. 4star
elnott filmnek indult a termeszet erejeig, aztan gyerekek reszere egy nagyon szep latvanyos meseve alakult. A pontozast meghagyom a kicsiknek...nekem egy kicsit nagyon uncsi volt.
Egy teljesen más megvilágításban van ez a film. Mindig a hercegnők és a jók oldalát mutatják a mesék de ebben bepillantást nyer az ember a gonoszok életébe is és rájön, hogy mindennek van oka. Nagyon jól megcsinálták és Angelina Jolie játéka is csodás :)