Demóna

Maleficent

2016.11.19 Szivárvány1

Na az ilyen mese feldolgozásokért érdemes még nézni ezt a stílus. Nagyon tetszett. Mindenképpen nézze meg aki még nem látta, mert ez a mesefeldolgozás még újat is tud mutatni, ami még nem volt. Angelina Jolie egyik legjobb alakítása szerintem.

2017.12.17 Greeta

Demona karaktere nálunk annyira nem ismert. Nekem tetszett a film, hangulatban remek volt és egy nem szokványos Disney cukros történetet kaptunk. Jolie játéka is hihető.

2019.06.01 kevelin

nekem nagyon bejött hogy a csipkerózsika kevésbé pozitiv vagy hogy máshogy mondjam eredő oldalát is bemutatják. és vicces de nekem sokkal jobban tetszett ez. imádtam demóna karakterét olyan tipik antihős mégis szerethető

2020.11.03 jfruzsi97

Egyszer nézhető. Látványvilágban szép volt, a sztori még érdekes is volt 1-2 helyen, néhol unalmas részek. Átlagos film.

2017.05.23 TribeBubu

Meglepő, de sokkal jobban tetszett ez, mint a klasszikus rajzfilm. Bár Demóna karaktere egy kicsit emlékezetesebb volt amabban. Milyen jó lett volna látni egy badass Demónát! Pláne Jolie alakításában. Nem bírom őt, mint színészt, de ez a szerep nagyo... Több

2017.08.07 felicity

Imádtam és halloween - kor Demónának öltöztem. Izgalmas látványos film. Viccek nincsenek nagyon benne , de attól függetlenül kiváló. csak ajánlani tudom.

2016.07.24 Leilani

Imádom ezt a filmet az eredeti Csipkerózsika történetet is nagyon szeretem, de ez az új nézőpont teljesen más megvilágításba helyezi a történetet. Angelina Jolie nagyon jól játszotta Demónát. A kerakter kidolgozás zseniális. Mindenkinek ajánlom.

2017.12.30 authorgirlll

Különleges nézőpont egy ismert történethez. Angelina Jolie remekel benne, mint a legtöbb filmjében. Végre megtudjuk Demóna inditékát és az az igazság, hogy neki adtam igazat. Végre ő is megkapta a happy endet. Gyönyörű film.

2015.07.22 szd91

Csipkerózsika, de mégse és mégis jó. Látványvilágilag nagyon ott van. Drámai, izgalmas. Ugyanakkor szerintem kiemelkedik az utóbbi években divatossá vált disney hercegnős mesék filmes feldolgozásai közül.

2016.04.25 gazsika1978

Nekem tetszett, egyáltalán nem erre számítottam. Jó az alapötlet, ügyesen egyensúlyozott a tipikus disney tündérmese és a darkos fantasy között. A viccek is jók, és a színészi alakítások nem az igaziak. Szóval nekem bejött, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki még gyerek egy kicsit a lelke mélyén.

2015.07.21 london2012

Véleményem szerint egy izgalmas és remek film jó forgatókönyv alapján rendezett kiváló színészekkel tarkított történet. Mindenképpen érdemes megnézni. 4star

2015.07.26 one1970

elnott filmnek indult a termeszet erejeig, aztan gyerekek reszere egy nagyon szep latvanyos meseve alakult. A pontozast meghagyom a kicsiknek...nekem egy kicsit nagyon uncsi volt.

2018.06.22 Plisetsky

Egy teljesen más megvilágításban van ez a film. Mindig a hercegnők és a jók oldalát mutatják a mesék de ebben bepillantást nyer az ember a gonoszok életébe is és rájön, hogy mindennek van oka. Nagyon jól megcsinálták és Angelina Jolie játéka is csodás :)

2015.03.08 Rayman102

Szerintem kicsit vontatottra sikeredett, de jó kis történet. Én azért szívesen megnéztem. Egyszer nézhető, szórakoztató Disney film, ami épp annyit ad, amennyit ígér.