Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
2
Vélemények
26
Képek
3
Videók
 
avatar123   2019. 04. 22.

Nem volt rossz film, bár ezt a témát azért ennél erősebben, mélyebben is fel lehet dolgozni, de alapvetően rendben voltak a dolgok. A színészekre semmiképp nem lehet panasz, egyedül a koncepcióban éreztem némi bizonytalanságot. Egyszer nézhető, de igazság szerint semmi extra. Jóféle közepes.

 
Attila   2019. 04. 20.

Thomas Kretschmann pazar alakítása sokat dobott a filmen, azt meg kell hagyni. A hőlégballon egy izgalmas és okos mozi lett, ami olyan témát dolgoz fel, melyet nem sok film válllalt fel az utóbbi években, és ezt nem is teszi rosszul. Nyugodt szívvel merem ajánlani!

 
1978-ban két keletnémet család a szocialista mindennapok nyomasztó kilátástalanságából egy saját maguk készítette hőlégballonnal próbált meg a szabad nyugatra szökni... több»
 

A film forgatása 2017. szeptember 18-án kezdődött meg Münchenben, Németországban. További forgatási helyszínek: Bavaria, Thuringia, Berlin.

(hp)
 

A hőlégballon a 1982-es Éjszakai átkelés című, valós eseményeken alapuló film remake-je.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.