Donnie Darko

Donnie Darko

2019.06.01 kevelin Nézhetetlen

anno mindig nagyon vártam h órákon inkább filmet nézzünk. miután láttam ezt rájöttem h jobb ha inkább tanulunk. valami borzalmas volt végigszenvedni donnie képzelgéseit és kapcsolatát a túlvilággal. aki csak tud szerintem ne nézz meg

2016.04.21 D. Shaday

A mai napig nem értem teljesen ,de kétségtelenül hatásos film, igazi bravúros ötvözete a tinivígjáték, a horror, a dráma és a katasztrófafilmeknek. Szürreális, de mégis szórakoztató, nagyon egyedi hangulattal.

2015.02.13 Loborg

Egyedi alkotas, igazi kultuszfilm. Igaz, nem konnyu kovetni a tortenetet, meg hogy mi mivel is all kapcsolatban, es vajon mennyi a valosag az egeszben, de szerintem epp ez a jo benne. Csak ajanlani tudom azoknak, aki meg nem lattak.

2017.08.08 moviewer

Nagyon jó film. A történetvezetés végig elég sejtelmes és bizonytalanságban tart. Ezért leginkább úgy ajánlom megnézésre, ha van velünk valaki, aki már látta, és segíthet az esetlegesen felmerülő kérdések megválaszolásában.

2019.06.21 Attila G. Nézhetetlen

Annak idején a Titanic filmfesztivál keretében néztem meg a filmet az Uránia moziban, hónapokkal a premier előtt - talán a Pesti Est jóvoltából. - Akkoriban amúgy épp egy súlyosabb betegséget próbáltam átvészelni. - Egy kicsi bökkenő volt. Lényegében... Több

2020.09.11 szoljhozzam

nem tudom eldönteni hogy tetszett vagy sem. Furcsa volt és nem hétköznapi az biztos.

2016.09.26 Evcsi95

Nem ajánlanám egy épeszű embernek sem megnézésre. Annyira el van rugaszkodva mindentől, hogy az már fáj. Néha semmi értelmét nem láttam, hogy valójában miért is nézem ezt a filmet.

2015.05.27 zsanett0820

Ha nagyon röviden el szeretném mondani a filmről a véleményemet, az csak annyi lenne, hogy imádom. Szerintem ez mindent elmond. Na de aki nem látta, annak még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy akkor ajánlom a megnézését, ha a néző el tud rugaszkodni ... Több

2015.01.25 Mate

Nincs még egy ilyen film. Ilyesztő, vicces, elgondolkodtató, nem is tudom egy kategóriába besorolni. Érdemes utána elolvasi, hogy mi is történt, mert bizony elég bonyolult.

2018.07.09 bbozsi

Sajnos nekem nem állt össze a film, katyvasz maradt bennem belőle. Akinek összeáll, imádni szokta, érdemes tenni vele egy próbát.

2017.01.23 Olivér Rózsa

Nagyon misztikus szinte csak az ilyezgetésre megy a film. Még történetet se érzem valami jónak. Nem tudom mit eszmek ezen a többiek.

2015.06.08 VenuszProjekt

Ez a film örökre az egyik kedvencem fog maradni! Van benne kellő elvontság, misztéria, de egyiket sem vitték túlzásba. Épp annyi, amennyi kell. A sztori egyszerű, de mégis elgondolkodtató, mert elég kacifántosan van bemutatva. Az összhatás zseniális.... Több

2015.07.11 moony5972

Nem maradt meg túlzottan az emlékezetemben a film. Nem is meglepő, hisz eléggé kis bugyuta film volt. Erősen hajazott a zs kategóriás filmekre. A történet egy egyszerű kis tákolmány néhány nem ismert színésszel. Ez nem jött be

2015.04.26 titra

Az időutazásos sztorik egy egészen más irányból való megközelítése. A nyúl, főleg a hangja miatt szerintem indokolatlanul félelmetes hatást kelt, talán nem spoilerezés ha elmondom, nem történik semmi horrorisztikus a filmben. Nagyon hatásosak a zenék... Több