Ki cáfolná azt, hogy Russell Crowe legnagyobb alakításáról van szó? Minden, díj, elismerés, amit kapott ez a film, az teljes mértékben helytálló volt.
Huuh. Ha dráma , akkor ez a film az. Lenyűgöző színész alakítás, lenyűgöző történettel ölelkezve. Fiatal férfi létemre teljesen elérzékenyültem. Egy érzelmi hullámvasút ez a film. Nézni, nézni mindenkinek!
Kiemelkedően jó alkotás a drámák közül. Zseni a tudományban, életből, emberi kapcsolatokból viszont analfabéta. Ajánlom mindenkinek.
Úgy ültem neki a filmnek hogy csak egy esti mozit kapok. De ez a film nem egy mozit adott hanem egy olyan filmélményt ami nagyon ritka.. Mindenki nézze meg aki teheti!
Csodálatos drámai alkotás, Russell Crowe óriásit alakított. A történet nagyon megkapó, remekül összerakták ezt a filmet, az egyik örök kedvenc nálam! Aki teheti nézze meg!
Nem lett jó. Rémes alkotás de komolyan. Eleinte azt se tudtam eldönteni, hogy ez most vicc volt-e vagy most mi van. Egy csomó ponton vérzett a történet így ez most nem nyerte el a tetszésemet.
Az életrajzi filmek általában akkor tudnak érdekesek lenni, ha valóban érdekes élete volt annak, akiről a film szól. Ebben a kategóriába végül is belefér John Nash, ahogy az is tudvalevő dolog, hogy mentális gondjai vannak - viszont erre kifuttatni a... Több
Nem igazán értem, hogy Hollywood miért csak azokat a drámákat kedveli, amiben van valami heroikus, vagy legalább megpróbálnak belegyömöszölni valami heroikusat. Ebben a filmben egyébként minden rendben lenne, mert jók a képek, korhű a hangulat, a szí... Több