Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73
Filmadatlap
 
15
Szereplők
5
Vélemények
7
Képek
4
Videók

Vélemények: Egy nap (2018)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
vadvio   2018. 10. 30.

3 gyerekes anyuka létemre rettenetesen untam a filmet, nem is értem a nagy hájpot. Se eleje, se vége, se dráma, se humor, se mondanivaló.

 
piZZola   2018. 11. 10.

Nem egy könnyű dráma, és bár biztos vagyok benne, hogy valós dolgokról szól a film, mégis az volt az érzésem, hogy valahogy távol állok ettől nézőként, és nem tud igazán közel engedni magához a film. A remek alakítást nem vitatom, de egy lépéssel közelebb kellett volna tudnia kerülnie a filmnek a közönségéhez.


 
Mantracz   2018. 11. 08.

Hihetetlenül jó hangulata van a filmnek, abszolút kellemes meglepetés volt, még ha kissé nyomasztó is az egész. Szerintem ezt kifejezetten látni kell mindenkinek.

 
Domino   2018. 11. 07.

Ritka manapság a jó magyar film, de ez nagyon ütősre sikeredett. Egy ilyen pszichodráma a magyar filmgyártásban igazi gyöngyszem. Az ember nem is veszi észre, egyszer mégiscsak rádöbben, hogy a történetet mennyire a saját életére tudja vonatkoztatni. Nálam nagyon betalált.

 
Ronin   2018. 11. 03.

Nagyon hétköznapi témából ilyen megrázó élményű filmet készíteni, hát le a kalappal Szilágyi Zsófi előtt. Szépen felépített, kerek dráma a mindennapi élet árnyoldalairól (talán kicsit túlzó módon is) egy pazar főszereplői alakítással.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.