Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73
Filmadatlap
 
15
Szereplők
7
Vélemények
7
Képek
4
Videók

Vélemények: Egy nap (2018)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
ArpiHajdu és Réci   2018. 11. 25.
És mégis jut egy kedves mosoly a gyereknek...

Ismét egy jól sikerült magyar alkotást köszönthetünk Szilágyi Zsófia, egy anya hétköznapi vívódásait bemutató filmjében, amelynek nagyszerűsége elsősorban az egyszerűségében rejlik. Nem tesz mást, csak bemutatja egy háromgyermekes édesanya egy (vagy tulajdonképpen másfél) napját annak minden logisztikájával, nyűgével és nehézségével együtt, megspékelve az anyagi gondokkal, a munkahelyi létbizonytalansággal, egy minden lében kanál anyóssal, na meg egy csalfa férjjel, aki igyekszik kivenni a részét a dilemmákból, de megoldásokkal nem szolgál, sőt még nehezíti a helyzetet azzal, hogy rossz döntéseket hoz, rossz időben. Közben pedig itt van ez a szegény nő, aki szemmel láthatóan küzd. Egy olyan ... több»

 
lauralaura   2018. 11. 25.

Nagyon jó filmélmény, érdemes megnézni! Én magam tök sok pillanatával tudtam azonosulni, rendkívül szórakoztató! Szamosi Zsófia nagyon jó színésznő, amit most is megmutatott!


 
Mantracz   2018. 11. 08.

Hihetetlenül jó hangulata van a filmnek, abszolút kellemes meglepetés volt, még ha kissé nyomasztó is az egész. Szerintem ezt kifejezetten látni kell mindenkinek.

 
vadvio   2018. 10. 30.

3 gyerekes anyuka létemre rettenetesen untam a filmet, nem is értem a nagy hájpot. Se eleje, se vége, se dráma, se humor, se mondanivaló.

 
piZZola   2018. 11. 10.

Nem egy könnyű dráma, és bár biztos vagyok benne, hogy valós dolgokról szól a film, mégis az volt az érzésem, hogy valahogy távol állok ettől nézőként, és nem tud igazán közel engedni magához a film. A remek alakítást nem vitatom, de egy lépéssel közelebb kellett volna tudnia kerülnie a filmnek a közönségéhez.

 
Domino   2018. 11. 07.

Ritka manapság a jó magyar film, de ez nagyon ütősre sikeredett. Egy ilyen pszichodráma a magyar filmgyártásban igazi gyöngyszem. Az ember nem is veszi észre, egyszer mégiscsak rádöbben, hogy a történetet mennyire a saját életére tudja vonatkoztatni. Nálam nagyon betalált.

 
Ronin   2018. 11. 03.

Nagyon hétköznapi témából ilyen megrázó élményű filmet készíteni, hát le a kalappal Szilágyi Zsófi előtt. Szépen felépített, kerek dráma a mindennapi élet árnyoldalairól (talán kicsit túlzó módon is) egy pazar főszereplői alakítással.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.