Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
56%

Én pici szemem (2002)

My Little Eye
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Laura Regan
Jennifer Sky
Jennifer Sky
Jennifer Sky
Laura Regan
Kris Lemche
Jennifer Sky

Videók (1)

 
Yosihiro   2019. 11. 10.

legújabb vélemény

0
Pici

Erröl a filmröl a BIg Brother jut az eszembe de mégis külön kell választani az élö sowhmüsoroktól. A történet remek de a képi és a szinészi játék elmossa ennek élvezetét. Talán könyvben jobban tetszett volna... A történetben kiválsztank 5 balekot és azt hiszik övék a müsor pedig vannak jelem amik arra mutatnak, hogy nem egy tv-s felvétel. A érzelmek igazából nem úgy bontakoznak ki amitöl szerethetö lenne ez a film. A történeben vannak csavarok és a horror jeleneti igazából nem illenek bele. Én meghagytam volna a misztikus ködbeburkolós részt. A film végére pedig egy vegyesvágottat kapunk a drmáma, horror, thiller müfajából ami igazából nem hozza azt a színvonalat amit keresünk a filmben. Összességében a vágás és képi jelenetek egy közepes a színészi játék egy gyenge és a hanghatások effektek amik feldobják a filmet. Így egy közepes filmet kapunk nem többet. Ami igazából maradandót nem alkot. Igazából ajánlani nem tudom de egy egyszeri nézésre jó. Talán ha egy folytatást beiktattak volna akkor érdekesebb lenne az elsö rész is. Üdv Yosi

 
danny   2015. 05. 19.

0

Nagyon érdekes koncepció olcsó, ám mégis kreatív megoldásokkal. Elsősorban a komor hangulata fogott meg és az, hogy mennyire hátborzongató tudott lenni egyes jeleneteiben. Szerintem érdemes megnézni, bár nem egy maradandó filmélmény.

 
vejunkanew   2016. 06. 09.

0

Unalmas. Leginkább ez jellemző rá szerintem. Engem legalábbis nem tudott lekötni. A története rém egyszerű, a karakterek is nagyon le vannak butítva. Ami talán mégis erőssége a filmnek az a jól megkomponált képi világa.