Nagyon jó és vicces sztori. Tanulni lehet belőle bőven, hogy egy bűnöző miként tud megváltozni, hiszen egy ember személyisége egész életében változik.
Ilyen jó vígjátékot már vagy 10 éve nem láttam! Ez nem erőltetett poénokból áll, mint az amerikai tucatfilmek, hanem nagyon jó a szövege, szakadtam a röhögéstől. Vígjáték kategóriában nálam 10/10.
Számtalanszor láttam már, de egyszer sem találtam benne eget rengető hibát. Látványos, izgalmas, felejthetetlen mestermű. Ha még nem láttad ezt a filmet, ajánlom, hogy mihamarabb pótold.
Nekem is nagyon tetszett. Ismerős történet, nem egy ilyesmi filmet csináltak már, viszont nem teljesen kiszámítható, nem elcsépelt, nagyon szórakoztató. Meg is nézem még egyszer. Megéri bőven azt a 7.1 pontot.
Szerintem nagyon jó vígjátékra sikeredett. Néhány szereplő egészen unszimpatikus volt, de a történet elfeledtette. Nagyon jól lehet rajta szórakozni! :)
Tényleg nagyon vicces, vígjátéknak nem olyan rossz, de a története kicsit röhejes, egyáltalán nem életszerű, ahogy megneveli a diákokat agy a börtönből szabadult ember.
Nem sok német filmet szoktam nézni pedig kiemelkedő darabokat tudnak csinálni. Meglepett a film, a címéből azt hittem ez is valami gagyi vígjáték de ebben nagyon jó poénok vannak, jókat lehet rajtuk nevetni. Többször is dőltem a röhögéstől. A karakterek is jól eltaláltak lettek.
Egy nagyon király vígjáték. Jó poénokkal, jól kiválasztott szereplőkkel. Nem hittem volna, hogy tudnak még ilyen eredeti és szórakoztató filmet csinálni!
Hogy is van az a mondás ? Ne ítélj meg egy könyvet a borítójáról :) Ez esetben címéről :) Nekem tetszett. Sok filmből vettek ötletet hozzá, de lekötött , és jó kedvem lett tőle. Szóval a célnak megfelel. Elyas M'Barek Első film amiben látom, jól hozt... Több
Szuper vígjáték.Szinte végig röhögtem a filmet.Ez a tanár Zeki hatalmas,szivatta a diákjait,vicces kemény menő karakter.Imádtam.Chantal meg egyszerűen tipikus buta szőke lány,sírtam rajta,hogy néha milyen buta volt.