Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
51
Vélemények
86
Képek
9
Videók

Vélemények: A szabadság ötven árnyalata (2018)

 
Greeta   2021. 10. 28.

legújabb vélemény

0

Szerintem hozta az előző részek színvonalát. A szereplők továbbra is rém irritálóak, és a történet pont olyan unalmas, mint a korábbi részek alkalmával.

 
alexxx   2018. 02. 09.

3

Hát most erre mit lehet mondani? Ha az első két film rossz volt, akkor ez valami katasztrófa. Ennél inkoherensebb része nem volt a franchise-nak, béke poraira. Bár attól tartok, nem utoljára láttuk, és valami módon visszahozzák a Szürke50et.


 
mamiéstöti2   2018. 06. 05.

0

Ez az első rész, amit megnéztem, de enyhén szólva sem hozta meg a kedvem, hogy megnézzem a többi részt. A romantikus szál, gondolom ott folytatódott, ahol abbahagyták az előző részben, semmi újat nem raktak bele, maradt a játékszoba és az eszetlen kö... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 02. 25.

0
Ezen a részen szenvedtünk a legkevesebbet

A filmek színvonala éppen a könyvekével ellentétes arányban változott. Míg szerintem olvasva még messze az első rész volt a legélvezetesebb, a második-harmadikat már szenvedve küzdöttem végig, csak hogy elmondhassam, ez is megvolt, addig a filmek ese... teljes kritika»

 
dailyfilmsan   2019. 02. 07.

0

Egyedüli jó dolog benne a zene. Azt vettem észre rajta hogy tudja nagyon jól magáról a film hogy rossz és ezt kompenzálva két szexjelenet közé bevárnak egy populáris slágert oda ahol értelmes szövgnek kéne lennie. Így lesarkítva az egészet kapunk egy... több»

 
bogyóka94   2018. 07. 02.

0

Nos, én nagyon szeretem a filmeket a moziban megnézni, mert többször még a rossz filmet is kicsit jobbnak értékeltem. Ezen a filmen a világ összes vászna se segített volna. Soha nem mentem még ki a moziból filmről, ennél a filmnél már a felénél közel... több»

 
MMcFly2015   2018. 02. 08.

2

A könyvből sem értem, hogy tudták trilógiává bővíteni ezt a történetet. Barátnő miatt mind a három résznél ott voltunk a premieren, de tényleg érthetetlenül állok a Szürke ötven árnyalata iránti hype körül. Hogy tudja ez megtölteni ilyen szinten mozi... több»

 
MP170506   2018. 02. 20.

0

Ha ez nem az ötven árnyalat trilógia része lenne, hanem csak egy sima romantikus film, akkor nem ilyen pontozása lenne. De úgy veszem észre, hogy most az a menő, ha mindenképpen lepontozzuk ezt a filmet, bár nem értem, ha annyira rossz, akkor miért d... több»

 
Ms. Akárki   2019. 09. 25.

0

A mai napig nem értem hogy lehettünk annyira bezsongva, igaz csak rövid ideig ezekért a filmekért. Lehet a marketingkampány lehetett az egyik oka. Elhitette, hogy jó film lesz... és a szingliknek meg jó volt ez a kis mézesmadzagXD Egyszernézős romantikus szerű film igazi mondanivaló vagy történet nélkül.

 
TomÁcs   2018. 04. 26.

0

Örültem a filmnek. Örültem, hogy végre lezárják a történetet. Kész, nem készül több. Egy kedves ismerősőm miatt kellett megnéznem a filmet, de azóta s józanodom.

 
VvV   2019. 10. 30.

0

Nekem a trilógia hallatán már feláll a szőr a hátamon. És milliók mentek ezért moziba? Kínos az egész történet.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 29.

0

Nagyon nem tetszett. Borzasztóan lelombozó, hogy a kliséhegyeket megtartották és megtoldották valamilyen nem mindennapi, extrém perverzióval.. és megszületett ez a film. Szerintem nagyon hatásvadász és rossz hatással van társadalmi szinten a film. A ... több»

 
BaloghBogi42   2018. 02. 18.

0

Nagyon jó film. Bemutatja az esküvő utáni életet, és azt hogy mindenen túl lehet lenni, ha megosztják egymással a gondjaikat és megpróbálják együtt megoldani. Ana már felnőtt nő lett, komoly, megfontolt és felelősségteljes. A zene világa még mindig n... több»

 
Bizsu82   2018. 02. 14.

0

Amennyire nagy a marketingje a filmnek épp annyira gyenge! Az első két rész után nem tudom miért kell erőlködni egy harmadikkal, ha már az első kettő is siralmas volt. Bár biztos megéri a rendezőnek, mert a moziban nézettsége meglepően nagy. A könyv ... több»

 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

0

Az egészben az a legszörnyűbb, hogy valamilyen érthetetlen okból rávettem magam, hogy megnézzem ezt a filmet. Sajnos nem bírtam végig kitartani, úgy is mondhatnám, hogy nem az én műfajom, de úgy is, hogy borzasztóan bugyuta és rossz.

 
Murphyyy   2018. 04. 16.

0

Megnéztem az első kettőt is, nekem nem volt velük annyi bajom, mint az átlag nézőknek, azonban sajnáltam, hogy ebben a részben az összes akciójelenetet lelőtték az előzetesben. Az alapján azt hittem, hogy ez egy izgalmas, jobban összerakott film lesz, de tévedtem. Kb. annyi izgalom volt benne, mint amennyi az előzetesben...

 
Evcsi95   2018. 02. 09.

0

Nagyon vegyes érzelmekkel jöttem ki a moziból. Egyrészt tetszett, másrészt viszont rengeteg gondom van. Egy filmadaptációnak a könyv nélkül is meg kellene állnia a helyét, de itt néha azt éreztem, hogy sok minden magyarázatea szorulna. Sorozatlezáró... több»

 
Ghotik   2018. 02. 16.

0

Hát ez a rész még gyengébbre sikerült mint az előző, pedig azt gondoltam azt már nem lehet „felülmúlni”. A film egy pár – nem mondanám hogy szerelmespár – szenvedése, semmitmondó története. Mondanivalója nincsen, sztorija nulla, az állítólagos „krim... több»

 
Vitya   2018. 02. 14.

0

Engem nagyon meglep hogy ismét rekord nézettségű a film! Egyik része sem ragadott meg, legkevésbé ez! A szereplők alakítása egyáltalán nem hiteles, színészi tehetségük nem meggyőző. Rendkívül unalmas, kesze-kusza. Több akar lenni, mint amennyi valójában. Kifejezetten gyengére sikerült!

 
[email protected]   2018. 02. 14.

0

Szexi, különleges hangulatú film. Nekünk kellemes kikapcsolódást nyújtott a moziban. Lazulós estékre kiváló. A színészek alakítása is meggyőzött. Nem okozott csalódást, hozta azt a színvonalat amit vártunk. Jól összerakott film!

 
adamkatka   2018. 02. 14.

0

Mű film, mű jelenetek, langyos sztori, ha egyáltalán sztorinak lehet nevezni. A korábbi két részt is sikerült alulteljesíteni. Csöppet sem lehet azonosulni a karakterekkel mert abszolút életszerűtlen. Pozitívum nem jut eszembe a film kapcsán, talán c... több»

 
Acropolis   2018. 02. 14.

0

Nem azt mondom hogy életem legjobb filmje, de véleményem szerint abszolút vállalható. A színészek karaktere illik a film hangulatához, mentalitásához, bele lehet élni magunkat az eseményekbe. Kellemes kikapcsolódást, jó szórakozást nyújtott, én egy p... több»

 
miklosvaridori   2018. 02. 15.

0

Nem igazán értem a sok negatív kritikát, hiszen A szabadság ötven árnyalata A szürke és A sötét ötven árnyalatához képest ugyanazt a színvonalat hozta, se többet se kevesebbet. Szóval csalódnunk ezúttal sem kellett... aki az előző két részt kedvelte ... több»

 
Fildi   2018. 02. 16.

0

A film sokkal többnek akar mutatkozni mint amennyit ér valójában. Már-már az az érzésem hogy egy elrontott romantikus-szerelmes-erotikus dráma paródia. Inkább nevetni tudnék rajta – kínomban. Őszintén szólva nem lepett meg a Szürke 50 árnyalata után,... több»

 
edessszilvia   2018. 02. 15.

0

A szabadság ötven árnyalata nekem jobban tetszett mint A sötét ötven árnyalata vagy A szürke ötven árnyalata, mert a történetben több volt a fantázia, volt egy kis megcsalás, nézeteltérés, intrika. Több gondolkodni valója van a nézőnek. Negyedik rész... több»

 
FarZoo   2018. 02. 14.

0

Egyszer nézhető film. Az előzetese és a marketingje alapján egyértelműen túlértékelt. A színészek alakítása langyos, gyenge. Egyszeri nézésre elmegy, de semmi extrát ne várjatok tőle. Sablonos, középszerű.

 
deneslau   2018. 02. 21.

0

Regény változatában is imádtam a történetet. Mindhárom része nagyon tetszett. A látszólag egyszerű történet mögött sok érzelem áll. Romantikus és magával ragadó a karakterek egyedisége. Nagyszerű színészet emberi érzésekkel és hiteles játékkal. Sajná... több»

 
veresszsoltika   2018. 02. 16.

0

Azért tetszett a film mert könnyed stílusával teljesen kikapcsolja a nézőt és kellemes szórakozást nyújt. Néha jó egy-egy olyan filmet megnézni amin nem kell sokat gondolkodni, agyalni, csupán élvezni a látványt. A film vonalvezetése tetszett, az egymásra logikusan felépülő cselekmény a jó dramaturgia ismérve.

 
fagitta   2018. 02. 16.

0

Szerintem ez az a kategória, amikor "többe kerül a leves mint a hús", illetve túlságosan nagy feneket kerítenek a film köré, holott semmi értelmes tartalma vagy mondanivalója nincsen, sőt érzelmi téren is sokkal inkább butító, mint tanító vagy gondol... több»

 
drsolomon   2018. 02. 15.

0

A történet már csak azért is nem állja meg a helyét még az előző részekhez képest is kevésbé, mert el kéne dönteni, hogy Christian és Anastasia igazából szeretik-e egymást vagy csak eszközként használják egymást... A néző a hiteltelenség és az életsz... több»