47% 52 szavazat
Plane Dead

Plane Dead

Plane Dead
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
27
Szereplők (27)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

A Los Angelesből Párizs felé tartó repülőgépjáraton egy „balesetet” követően elszabadulnak a zombik.

(dulkap)

Rendező: Scott Thomas
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2007.03.21.
 
2024.01.26 Interfectorem Sabnock Nézhetetlen

legújabb vélemény

Harapok!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Láttam már ezerszer, néztem már sokszor... Ugyanaz, ugyanolyan vagy hasonló, néha véres, néha nyálas és undorító... Színes kontaktlencsék, rengeteg művér és semmi sztori! Tényleg van értelme erről a filmről beszélni? Összeszednek hozzá egy kis aprót, összecsődítenek egy stábot, Scott Thomas, Nathan Wang, Mark Eberle, Wilton Cruz... Titkos konténer, hatalmas repülő, genetikailag módosított vírus, zombikatonákká „kovácsolás!” Hányszor, de hányszor láttam már effajta „baromságokat”, persze ha nagyon megerőltetném magam, a fürdőkádban fekve sokkal okosabb és jobb sztorikat tudnék összedobni... Ezek a tehetségtelen kóklerek sajnos a filmvilág „hiénái”, akik ha látnak egy kis pénzt, megzombulnak, és ilyen sz*r filmeket borítanak ránk! Majd a turbulencia kiszabadít egy fertőzött tudóst (bakker, amikor csak a turbulenciára kellett volna figyelni), majd lassan jönnek a többiek is, aki enni, zabálni akarnak! És azok a színészek, te jóságos gatyafing! David Chisum, Kristen Kerr, Kevin J.O'Connor, Richard Tyson, Todd Babcock... ZS kategóriás film és színészek, pont passzolnak egymáshoz! Megnéztem, de csak azért, hogy jól felbosszantsam magam... Főleg, miután a vége „csattanót” megláttam, hát... Csak ennyit üzenek nektek, de nagyon bőszen: Menjetek ti a jó büdös pi*ába! Amatőr, senkiházi banda! Még a víz is kifordult a számból, ahogyan a kedvenc fotelemből ezt a hulladékot néztem! Azonnali tiltólista!

1
 
2014.11.18 lexlutor

Nem hiszek a szememnek! Ilyen filmek tényleg készülnek? Srácok, lányok, messziről kerüljétek el, rettenetes, de szó szerint!

0
 
2015.06.26 feri1

Nem kell ezt komolyan venni, megfelelő hangulattal ez egy sírva-röhögős B-film, amin garantáltan nem fogsz unatkozni.

0
 
2016.11.26 matynero

Nem fogsz unatkozni? Hát pedig ezen a filmen csak unatkozni lehet, annyira semmirekellő film, hogy arra nehezen találom már a jelzőket. Határozottan elkerülendő, higgyetek nekem!

0
 
2021.08.18 Ádám Gulyás

Régen, gyerekként szerettem.

0