Forrest Gump

Forrest Gump

2021.08.15 Filmimado

Igazi klasszikus. Egy tollpihe repül főszereplőnk felé, s Forrest egy padon ülve meséli el életét a járókelőknek. Nagyon jó. A történetéről nem is beszélve: háború, futás (nagy mennyiségben), rákhalászat stb. Az is nagyon tetszik, hogy nem az egészet... Több

2018.04.17 Murphyyy

Gyönyörű film, gyerekfejjel láttam utoljára, most egy pár hete néztem meg újból. Sokkal többet adott. Szerelemről, családról, útkeresésről, kitartásról... Két nagyon igaz idézet pedig: "A mama mindig azt mondta, hogy ha új életet akarsz kezdeni, hagy... Több

2015.09.29 Loborg

Szerintem nincsen olyan ember , aki ne látta volna , hacsak nem korából eredően , de akkor is fogja . Nem lehet nem szeretni , annyira alapmű. Bármikor újra élvezhető.

2015.11.20 irongozu

Ez az a film, amit akárhányszor meg tudok nézni és újraélni az egyes pillanatokat. Tom Hanks elképesztő alakítást nyújt. Aki még nem látta, tekintheti kötelező darabnak.

2017.05.30 vivikejencikelara

Szomorú, de tanulságos ezért érdemes lenne minden felnőtt embernek megnézni. Igazi erő van ebben a filmben. Rengeteg idézet kering a fejemben amikor a filmre gondolok , ami igazán az életről szól.

2017.07.27 czigler.nora

Ez az a film, amit akárhányszor képes lennék megnézni, mindig mutatna valami újat. Hanks nagyszerűen alakítja a kissé autista férfit. Sokan tanulhatnának Forrest-től.

2024.11.27 padar8821

Ha tízszer nem láttam a Forrest Gumpot, akkor egyszer sem. Nagyon jó film, ahol Tom Hanks zseniálisat alakít.

2019.04.14 iq.csabi

Zseniális film. Szomorú és vicces is egyben. Tom Hanks tökéletesen alakít. Pont attól lesz jó a film, hogy nincs jellemfejlődés. Minden úgy van, ahogy a mama mondta.

2017.06.01 jencike1985

Megnéztem és ültem ott a kanapén és azt mondtam a páromnak te ez nagyon tetszett. Most már ott tartok hogy többször is láttam és mindig találok benne egy új monológot ami nagyon tetszik és kiírom a füzetkémbe. Nagyon zseniális.

2017.01.22 Olivér Rózsa

Kultikus film. Megható kedves, érthető hogy mért lett ilyen híres. Nekem mondjuk kicsit hosszú lett, egy bő félórát kivághattak volna. 5/5 csillag ment rá

2019.03.22 Vágottszemű

Eléggé emlékezetes a film. „Fuss, Forrest, fuss!” Nekem nem jött be annyira, mint amennyi az értékelése, de mindenképp jó filmre sikerült. Nem szabad kihagyni.

2023.05.31 akela70

Nem lehet megunni

Tipikusan ez az a film, amire, ha véletlenül rátalálok a távirányító pattintgatása közben, onnantól kezdve végig nézem, már n-edjére.

2018.07.10 Kis Anna Kinga

Nekem nagyon erdekes elmeny ez a film. A konyvet vegignevettem es imadtam minden pillanatat, nem tudtam letenni es kiszakadni abbol a vilagbol, amit teremtett. A filmen viszont tobbszor is konnyes lett a szemem es barmennyire is nagyra tartja mindenki, en inkabb a konyvbe olvasok bele neha, minthogy nezzem.

2017.03.11 NorbiP

Azt elismerem, hogy egy nagyon jó film, de nekem személy szerint nem jött be annyira, amennyire mindenki másnak. Hanks viszont zseniálisat alakít, ezt ki kell emelnem.