Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
11
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Vélemények: Góliát (2018)

 
Torres9   2019. 08. 05.

legújabb vélemény

Szerintem ez tipikusan az a film, aminek egyszerűen nagyobb a füstje, mint a lángja. Nagyon sok mindent akar elmondani nekünk a történet, és ennek fényében a karakterek egész részletesen ki is vannak dolgozva, de ahogy mozgatja őket a cselekmény, az már nekem egy kissé szájbarágós volt.

 
Fabix11   2019. 03. 27.

Kilátástalanság, belső harcok, komoly döntések. Mindezt úgy adagolja a film, hogy végig feszülten figyeltem és szinte izgultam, hogy Robin jól döntsön. De mindig ott lebegett a kérdés, hogy létezik-e helyes döntés, van-e kiút a helyzetéből. Kisé depresszív film, de elgondolkodtató és kellően izgalmas.


 
Sniper   2018. 08. 25.

Szűk másfél órába is bele lehet sűríteni egy izgalmas történetet. Eredetinek nem mondanám, de olyan jól egyensúlyba hozták a drámát és a krimit, hogy egy egész izgalmas film kerekedett ki belőle. Nem vagyok nagy skandináv film rajongó, számomra túl "hideg" a stílusuk, de ennek a filmnek kifejezetten jó tett a dinamika és az "üdeség".

 
Williamgek   2019. 08. 01.

Hát, annyi bizonyos, hogy nem egy optimista film, ennyire nyomasztó alkotást én személy szerint nem is tudom, mikor láttam utoljára. Piszok erős hangulata van, szóval nekem alapból bejött ez a szociografikus vonal, amelyet a műfaj kedvelőinek alapból csakis ajánlani tudok!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.