Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
11
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Filmkritika: Góliát (2018)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
A film nagyrészt kemény morális döntések meghozatalára alapozza a feszültségét, és bár a kezdetektől sejtjük, hová fogunk kilyukadni, Grönlund és a színészek tehetségét jelzi, hogy ettől még egészen az utolsó pillanatig izgulunk Kimmie-ért. több»
 
Dokumentarista jellegű, őszinte északi szociodráma, mely egy durva, erőszakos és reményvesztett közeget mutat be a maga valójában. több»
 
A Góliát nem eléggé merész ahhoz, hogy sokáig megmaradjon a néző emlékezetében, ismert elbeszélői sablonokat használ fel, kimenetele, vagyis Kim sorsának beteljesedése, sejthető, mégis tisztességesen és magabiztosan levezényelt szociodráma. több»
 
Összegzésként elmondhatom, hogy amennyiben egy viszonylag csendes, ezzel együtt mélyebb mondanivalóval rendelkező emberi drámát szeretnél látni, akkor a Góliát a Te filmed lesz. A választás neked is megadatik, nem csupán a főszereplőnek. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.