Nagyon magával ragadó film volt, levegőt alig mertem venni közben. Kicsit kegyetlen és véres. Végig rettegtem, hogy mi lesz a film vége, mivel fog záródni. Pozitív csalódás volt, tetszett.
Pozitív csalódást okozott számomra a film, ugyanis a történet alapján kevesebbre számítottam, mint amit végül kaptam. Eléggé véres és kegyetlen a film, a színészek nagyon jók benne. Képes volt egész idő alatt fenntartani a figyelmemet.
Rendkívül nyomasztó és felkavaró thriller, a középpontjában egy punk zenekar tagjaival, akik életükért küzdve igyekeznek kiszabadulni egy neonáci csoport fogságából. A film eléggé kegyetlen, nem szűkölködik vérben sem, így azoknak ajánlott, akik bírják az ilyen jeleneteket. Jó film.
Ez egy nagyon izgalmas film, főleg a film zenéje és Patrik Stuart alakítása tetszett. A rockbanda nem tudja, hogy milyen kemény lesz a buli –bár látnak egy gyilkosságot –, ami nem fenékig tejfel és nem is egy koleszos buli: kezdetét veszi a harc. Szerencsére van egy tökös lány, aki lőni is tud, és elkezdődik a kaszabolás.
Fantasztikusan jól sikerült film; a legjobb, ha sem a trailert, sem egyéb spoiler-gyanús infókat nem szerzel be, mielőtt megnéznéd, mert ez így üt igazán nagyot. Példaértékű rendezésnek tartom, szerintem mutogatni kellene: íme, egy igazán ütős horror, amitől garantáltan libabőrös lesz még a fejed búbja is.
írtam erről de úgy tűnik, nem mentettem el, és eltűnt.ha lesz időm, újra megírom.Addig is mindenki nézze meg, A legjobb horror film!!! Nem is értem, miért van ez a film a horror kategóriába sorolva, nyugodtan megtörténhet, napjainkban is bárhol bármikor!