54% 81 szavazat
Gurotesuku

Gurotesuku

Gurotesuku
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
8
Szereplők (8)
2
Képek (2)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Ez a film, erős gyomrú emberek számára ajánlott. Úgy könyvelték el, mint a "legkegyetlenebb japán fröccs film valaha", és valóban méltó erre a besorolásra. Egyszerre kínzás és pornó műfaj, szadista erőszak amely nagyrészt átvette a horror terén Nincs CGI hatás itt, kiváló smink és protézisekkel nagyon meggyőzően elkészített műfajában kiemelkedő alkotás. A British Board of Film osztályozás betiltotta a DVD megjelenésének kibocsátását az Egyesült Királyságban 2009 augusztus 18.-án.

Rendező: Kôji Shiraishi
Forgatókönyvíró: Kôji Shiraishi
Ország: Japán
Premier: 2009.01.17.
 
2022.03.18 Eszter387282

legújabb vélemény

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Abszolút nem volt rossz film, még csak különösebben gyomorforgató sem, nem volt feleslegesen elnyújtva, nem éreztem öncélúnak. A vége tényleg kicsit groteszk, én nem így fejeztem volna be, de egy nevetséges momentumtól eltekintve befogadható.

0
 
2017.08.27 HE7EDIK

Hát ez a film tényleg groteszk. Próbáltak neki valami történet formát adni, mégse másfél óra színtiszta gyomorforgatás legyen, de ez a film tényleg csak a legbrutálisabb horrorokon nevelkedett embereknek ajánlott. Én sok aberrált dolgot láttam már, d... Több

1
 
2021.10.01 Zsolt Zsolt

Szerintem nagyon kemény horrorfilm, amit kemény idegzetűeknek ajánlok. Csak egy idióta, elmebeteg állat képes ilyen cselekedetekre. Jó lenne, ha a valóságban a pszichopata állatok eltűnnének a Föld színéről.

0
 
2016.03.08 Ronin

Borzalmas film. Annyira kegyetlen, idegtépő és hányingerkeltő, melyhez korábban még nem volt szerencsém. Nem ajánlatos vacsorázni előtte, mert az egészen biztosan a padlón landol a képkockák hatására.

0
 
2018.01.11 Zsófi Nézhetetlen

Rengeteg horrort, csonkítós, brutális filmet láttam.. De ez.. Végig néztem de ez nekem valahogy átlépte az ingerküszöbömet.

0
 

A filmet Norvégiában betiltották, Japánban az első olyan film volt, ami R20 minősítést kapott.Szerző: Zsolt Zsolt

#1