Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
47
Filmadatlap
 
8
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Gurotesuku
 
Zsófi Nézhetetlen  2018. 01. 11.

legújabb vélemény

Rengeteg horrort, csonkítós, brutális filmet láttam.. De ez.. Végig néztem de ez nekem valahogy átlépte az ingerküszöbömet.

 
HETEDIK   2017. 08. 27.

Hát ez a film tényleg groteszk. Próbáltak neki valami történet formát adni, mégse másfél óra színtiszta gyomorforgatás legyen, de ez a film tényleg csak a legbrutálisabb horrorokon nevelkedett embereknek ajánlott. Én sok aberrált dolgot láttam már, de a mellbimbó nyisszantásoknál már nekem is le kellett kicsinyítenem a videólejátszó ablakát....de van itt ujjnyaklánc készítés, bél akadály pálya, önkielégítés, csonkítás, szúrás, vágás, fejezés, szóval teljesen elborult. Aki szadista vágyait ki akarja élni, annak ajánlott.


 
TPetty   2016. 06. 09.

Az én gyomrom sok mindent képes befogadni, de ez a film túlmegy minden határon. Nem csupán azért, mert a vizuális hatáskeltésre fókuszál - minimális kommunikáció zajlik, hanem mert igazából nincs mondanivalója, nincs üzenete. Nem szól semmiről. És mindezt gusztustalan módon teszi.

 
Ronin   2016. 03. 08.

Borzalmas film. Annyira kegyetlen, idegtépő és hányingerkeltő, melyhez korábban még nem volt szerencsém. Nem ajánlatos vacsorázni előtte, mert az egészen biztosan a padlón landol a képkockák hatására.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.