Haláli hullák hajnala

Shaun of the Dead

2025.06.13 Mal Muerto

Hirtelen zombik

Mi történik akkor, ha sz*r munkahelyen dolgozunk, hanyagoljuk a csajunkat, otthon vagy vakarjuk a t*künket, vagy éppen sörözünk a világ legbénább és leglúzerebb lakótársával? Semmi különös, maximum annyi, hogy kitör egy zombi-világjárvány. Edgar Wr... Teljes kritika

2015.01.22 DarkLion

A Wright, Pegg és Frost-trió egy az egyben megalkották a tökéletes háromízű Cornetto-fagyit. Aki pedig nem tudja, most mire gondolok, nézzen utána, mert ez a film trilógiában teljesedik ki igazán.

2020.08.21 BalogJoe

Röhögök!

Az összes horror-klisét nevetségessé tevő vígjáték! Imádom!

2015.03.04 Hufi

Nagyon jó horror paródia. A film viccesen mutatja be a zord valóságot azzal hogy az emberek már úgy élnek mint a zombik, pedig a zombik még meg sem jelentek. Simon Pegg hozza a tőle megszokott humort.

2023.03.27 Gamehun638

Horror és paródia nagyon jó egyvelege

Tele van poénokkal, néha fárasztó, de kiadja magát. Szimpatikus szereplőgárda. A történet egybe van, minden kapcsolódik mindenhez. Szerintem a mai napig megállja a helyét a filmek között. Érdemes megnézni a Cornetto trilógia össze darabját. Én sokadjára is meg tudom nézni.

2025.05.12 Baracus őrmester

Vígjátéki horror (80%)

Tényleg nehéz hova tenni ezt a filmet, mert jó humorú vígjáték, de közben sok helyen véres horror is. Az én megítélésem szerint több benne a vígjátéki elem, így én inkább annak tartanám, és úgy is értékelem. Tetszik benne, hogy követi a horrorok szokásos forgatókönyv menetét, de közben a két fő karakter vicces módon éli meg a borzalmakat. Ők Shaun és Ed, a két jó barát. A zombik belassult fajtájúak, így viszonylag könnyen lenyomhatóak. Nem kell túl komolyan venni az egészet, akkor remek szórakozás. Nálam vígjátékként 80%-os.

2024.12.19 drg0602

Nagyon furcsa műfaj ez a horror-vígjáték, de minden tiszteletem a rendező előtt. Tökéletesen van ötvözve a horror, azon belül is zombis kategória, és a vígjáték műfaj. Nagyon jó ez az angol humor, esetenként nagyon brutális a film. A színészek is nag... Több

2020.07.29 Bandi Nézhetetlen

Szószerint nem értem miért vígjáték. A legrosszabb film amit valah láttam, látni fogok. Nem értem hogy lehet ilyen népszerű.