Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
76

Happy End

(Happy End)
 
EDUARD98  2017. 07. 29. 14:36

Kicsit vegyes érzéseim , a film tele van ötletekkel, de keveset sikerült belőle kihozni. Úgy értem, sokkal több is volt ebben a témában, úgyhogy nekem ez csak amolyan közepes élmény volt.

 
dosty  2017. 07. 17. 01:26

Tetszett, hogy a film nem ígért többet, mint amennyit teljesíteni tudott. Nincs túlbonyolítva a történet, egyszerű és letisztult és szerintem ez nem csupán nagyszerű, de merész megoldás is egyben. Bepillantást nyújt egy olyan világba, amely a legtöbb embernek ismeretlen, és a történéseket valós formájukban, következetesen tárja fel.

 
Denisqoo  2017. 06. 23. 07:32

Nagyon okos film, ami igazán mélyre néz az emberi kötelékeket illetően. Kellemes élmény volt, érdemes megnézni a trailert, elolvasni a filmtartalmat, és ha felkeltette az érdeklődésed, szerintem nem is fog csalódást okozni.

 
miki  2017. 06. 10. 07:39

Van egyfajta jó humora, de nincs elidétlenkedve. Penge éles a sztori, szinte vág és ott dolgozik az emberben még órák múlva is. Egyszóval nem csak élvezetes, de lehet rajta agyalni is. Az biztos, hogy én még meg fogom nézni jó néhányszor.

Filmsomnia.hu - Happy End
Elmondható, hogy a Happy End keserű, lehangoló, de nagyon-nagyon realista. Nem mutat újat, azonban a törzsgyökeres Haneke rajongóknak nagyon fog tetszeni, hiszen gyakorlatilag összefoglalja a rendező összes eddigi munkáját. Olyan az egész, mintha egy rég nem látott ismerőst köszöntenél. 75/100
VOX.hu - Happy End
Amikor híre ment, hogy Michael Haneke új filmje épp Calais-ban, a francia menekült sátorváros környékén fog játszódni, mindenki biztosra vette, hogy az osztrák zsenitől egy húsba vágó társadalomkritikát kapunk majd. Tévedtünk. 70/100

 

Jean-Louis Trintignant 2003-ban vonult vissza a színészkedéstől. Csak a rendező, Michael Haneke miatt vállalt szerepet a Happy Endben.

(hp)
 

Michael Haneke igen termékeny rendező. Pályafutása során korábban még nem fordult elő, hogy öt év teljen el két filmje között.

(hp)
 

Michael Haneke rendező és Isabelle Huppert negyedik közös filmje.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.